• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

Z trzeciej strony gdybys napisal ze trzeba przywiezc to do ciebie to by bylo wszystko jasne po profilu a tak to wiadomo gdzie chciales dowoz?
Nie musi być do mnie. Bielsko, Skoczów czy Cieszyn to zawsze dla mnie lepiej niż Katowice Dlatego pisałem południe.

Widac jeden zrozumial moj post
Jak widać nie wszyscy mają to coś :jester:

daleko ni mosz - bier tego forda tddi i sie przejedź :-)

Byłby ktoś z Tychów/Katowic chętny na wspólne zamówienie ramek klubowych? Zawsze można na wysyłce trochę oszczędzić i będzie na jakieś piwko :).

cześć,

jest ktoś może z okolic Ustronia, kto dysponuje kompem? Chciałbym się upewnić, że mam walnięty termostat nim go zamówię, a cały tydzień pracuje w ustroniu

pozdrawiam

Podjedz sobie do Macury. :) Cieszyńska 25, 43-450 Ustroń
zdiagnozuje Ci za pare groszy. Dobry elektryk na prawde dobry.

Czy zaglądają tutaj może alfaholicy z Częstochowy? Chciałbym zapytać czy można polegać na ASO Częstochowa w zakresie przeglądu przedzakupowego? Jaką możecie polecić stację diagnostyczną lub mechanika w Częstochowie?

Hej! Kojarzycie może w okolicach Katowic, jakiś sklep, gdzie byłyby kołpaki z logiem Alfy do pooglądania i kupienia? Mógłbym kupić przez allegro, ale boję się, że będę wyglądać tandetnie...

Pozdrawiam!

Hej! Kojarzycie może w okolicach Katowic, jakiś sklep, gdzie byłyby kołpaki z logiem Alfy do pooglądania i kupienia? Mógłbym kupić przez allegro, ale boję się, że będę wyglądać tandetnie...

Pozdrawiam!

Logo to raczej wszędzie jako naklejka, poza ori oczywiście. Przeważnie są w sklepach motoryzacyjnych takie same jak na allegro. Tyle, że mniejszy wybór

Polecacie może jakiegoś speca od zawieszeń w okolicy Bytomia? Szukam kogoś kto mi dokładnie przetrzepie zawias w mojej 166.

Panowie mam 2 alfy do pełnego lakierowania szukam kogoś z polecenia najlepiej lakiernika klubowicza na fuchę jak coś to proszę pisać na PW

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
pyndzel mom
ino farba sie kup i dowej pod blok
ino jak nie bydzie wiało co by wtrąceń nie beło we lakierze przeca

Bociek przekonałeś mnie hahaha muszę się spieszyć bo ponoć Twój gatunek w tym roku szybciej odlatuje hahaha a na poważnie chyba tak się skończy samodzielna lakierka

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót