[Giulietta] Lifting

Maly ekran bardzo fajnie wyglada I nad radiem fajnie wpasowany napis alfa romeo...mi sie bardzo podoba szczegolnie navi...ale to kwestia gustu I chyba przyzwyczajenia

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja się będę zastanawiał, jak w Polsce zostanie tylko DAB - ale mam nadzieję, że to nieprędko.

Jeszcze z milion lat minie. Coś ostatnio sprawdzałem, bo zamawiałem auto i się zastanawiałem jaki tuner wybrać. Chyba do 2020 będzie analogowo. I to nie licząc planowanych opóźnień, jak to z telewizją było.

Dla mnie ten pomysł jest w ogóle bez sensu. O ile telewizję cyfrową rozumiem, o tyle cyfrowego radia kompletnie nie. Zresztą nadawcy komercyjni są podobnego zdania, jak czytałem, tylko Polskie Radio to ciśnie, pewnie też nie z własnej woli :).

Widziales na zywo czy tylko na zdjeciu?

Jesli pytasz sie mnie, to tak, widzialem siedzac w poliftowym egzemplarzu, ktory w polowie grudnia stal w G.Katowicach.

Sek w tym, ze nie chce doplacac do wiekszej wersji, gdyz korzystam z innej nawigacji.

W Giluietta po fliftingu przede wszytskim podoba mi sie nowa kierownica, w fotelu skorzanym siedzislo mi sie bardzo fajnie.
Mam nadzieje jednak, ze fotele nie okaza sie na dluzsza mete zbyt krotkie.
Pod tym wzgledempodoba mi sie rozwiazanie w BMW z wysuwana czescia siedziska.

A tak w ogole, to gratuluje i zazdrosze wszystkim wlascicielom tego auta :)

Maly ekran bardzo fajnie wyglada I nad radiem fajnie wpasowany napis alfa romeo...mi sie bardzo podoba szczegolnie navi...ale to kwestia gustu I chyba przyzwyczajenia

Zgadza sie, pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Jednak stare radio, z tymi przyciskami na dole, bardzo mi sie od poczatku podobalo, wiec tak
jakos sobie ubzduralem je wlasnie :)

Ostatnia edycja:
Na prosbe kolegi Raziela wrzucam kilka fotek radia. Jakosc taka sobie, sproobuje jeszcze za dnia zrobic jak bede gdzies Julka za dnia jechac.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

A tak wogle to kiedy Dżiniwa?

Nawet koniczynkę zasłonili. Intrygują mnie fotele, wyglądają na klasyczne sportowe :)

Wyglada na to ze tez dali wieksze rury tłumika koncowego. Moze ten lift odnosi sie do tego co powiedzial znajomy z salonu. Giulietta z moca 270km+, ktora ma sie ukazac w marcu "podobno".

fotele kubełkowe typowy sport cos kombinują :D rury grubsze ale na 4 kółka by się przydało przy takiej mocy jaka podajecie

Ostatnia edycja:
Kurcze czy to tylko w PL salonach jest takie opoznienie?
Pod koniec stycznia skladalem zamowienie we Wroclawiu na nowa Julke 2.0 JTDM 175KM TCT i dopiero jutro ponoc bedzie siatka zamowien otwarta...juz tak 3 tydzien przeciagaja...mam nadzieje ze ze jutro juz bedzie mozna zamowic i do maja wyrobia sie z produkcja...

Nareszcie poszlo zamowienie...jednak wybralem brazawa pelna skore zamiast alcantary I czerwonej...jednak czerwien zbyt ostra jest szczegolnie bod bialy pastel...

Nareszcie poszlo zamowienie...jednak wybralem brazawa pelna skore zamiast alcantary I czerwonej...jednak czerwien zbyt ostra jest szczegolnie bod bialy pastel...

Da się już mieć sport+brązowa skóra? :) jak zamawiałem w 2012 nie było takiej możliwości (pewnie zarezerwowane pod auta zastępcze maseratti).

Amortyzatory
Powrót