Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jak ktos ma ochote sie pojawic to pisac na fon 725-566-400 bo bede na juwenaliach napewno:)
ps. ale niestety bez alfinki:)

Ostatnia edycja:
Ma ktoś ochotę spotkać się jutro w Koninie lub ewentualnie w Ślesinie nad jeziorkiem? :)

Mi w sumie może pasować stale miejsce na parkingu. Nie wiem jak reszta no i co później do padłej gęsi nas nie wpuszcza. Trzeba też sie spotkać ci co jadą do Łeby i sie dogadać dokładnie co i jak

---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:35 ----------

Ja dogadam sie z znajomym fotografem to może na któreś spotkanie przyjedzie i nam zdjęcia zrobi:-)

ja mysle że też dam rade, tylko jaka w końcu godzina, 16-17 czy 20 (mi obojetne)

EDIT:
jednak bardziej bym skłaniał sie przy 16-17

Ostatnia edycja:
no i dupa, znajomi się zapowiedzieli że nas odwiedzą i niestety nie dam rady dojechać na spota:(

proponuję ustalić konkretny termin troszkę wcześniej,Dziś było tak spontanicznie i nie mogliśmy dojechać.Gosia

Ja nie narzekam, było fanie ;D
a kto jeszcze dojechał?? macie foty??

ja mysle że najbliższy weekend można coś zorganizować, może sobota i jak by była fajna pogoda to można grila w plenerze machnąć:D, co wy na to??

piszcie o spocikach troszkę wcześniej bo o wczorajszym się właśnie dowiedziałam :P

a w weekend może będę:) chociaż nie obiecuje bo drobne plany już są :)

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Witam, w polowie Lipca bierzemy ślub z mą lubą i poszukuję fajnego auta którym byśmy podjechali pod kościół. Niestety nie znalazłem żadnej Alfuni więc uderzam z pytaniem/prośbą: Czy jakiś kolega z alfą 159/166 mógłby pomoc ? moja 146 nie jest aż tak reprezentacyjna //edit : ahh oczywiscie Ślub w Koninie Pozdrawiam

chętnie bym pomogła ale moja 166 trochę poobijana więc nie za bardzo się nadaje na podjechanie pod kościół.

Ja też nie dałem rady:( troszkę za późno info. Może ten weekend ?

w polowie Lipca bierzemy ślub z mą lubą i poszukuję fajnego auta którym byśmy podjechali pod kościół. Niestety nie znalazłem żadnej Alfuni więc uderzam z pytaniem/prośbą: Czy jakiś kolega z alfą 159/166 mógłby pomoc ? moja 146 nie jest aż tak reprezentacyjna
A interesuje Was wersja przed czy po FL?
a kto jeszcze dojechał?? macie foty??
właściciel kilku alf a ostatnio lancii lybry ;) Fotek niestety brak.
ja mysle że najbliższy weekend można coś zorganizować, może sobota i jak by była fajna pogoda to można grila w plenerze machnąć, co wy na to??
Ja też nie dałem rady troszkę za późno info. Może ten weekend ?
Jestem za ;) Jakas konkretna miejscowość?

Myśle, że szkoda jechać gdzieś daleko - może plaża w Ślesinie ?

Amortyzatory
Powrót