stereo
Nowy
jak ktos ma ochote sie pojawic to pisac na fon 725-566-400 bo bede na juwenaliach napewno
ps. ale niestety bez alfinki
ps. ale niestety bez alfinki
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zakladam ze w Ślesinie lepiej, co?Ja mogę tak około 20 jak coś - ktoś jeszcze ?
Spontany tez sa fajneja odpadam lece na juwenalia jak juz to zaplanujmy np na przyszly tydzieni kazdy zdazy wbic i zobaczyc info
![]()
16 lub 17 pasuje ?My wolimy wcześniejsze godziny ze względu na synka..Gosia
No cóż, mówi się trudno... no chyba ze ich zabierzesz ze sobąno i dupa, znajomi się zapowiedzieli że nas odwiedzą i niestety nie dam rady dojechać na spota![]()
a kto jeszcze dojechał?? macie foty??Ja nie narzekam, było fanie ;D
Witam, w polowie Lipca bierzemy ślub z mą lubą i poszukuję fajnego auta którym byśmy podjechali pod kościół. Niestety nie znalazłem żadnej Alfuni więc uderzam z pytaniem/prośbą: Czy jakiś kolega z alfą 159/166 mógłby pomoc ? moja 146 nie jest aż tak reprezentacyjna //edit : ahh oczywiscie Ślub w Koninie Pozdrawiam
A interesuje Was wersja przed czy po FL?w polowie Lipca bierzemy ślub z mą lubą i poszukuję fajnego auta którym byśmy podjechali pod kościół. Niestety nie znalazłem żadnej Alfuni więc uderzam z pytaniem/prośbą: Czy jakiś kolega z alfą 159/166 mógłby pomoc ? moja 146 nie jest aż tak reprezentacyjna
właściciel kilku alf a ostatnio lancii lybrya kto jeszcze dojechał?? macie foty??
ja mysle że najbliższy weekend można coś zorganizować, może sobota i jak by była fajna pogoda to można grila w plenerze machnąć, co wy na to??
Jestem zaJa też nie dałem rady troszkę za późno info. Może ten weekend ?