T
theority
Guest
Mi pasuje ;Dmoże plaża w Ślesinie ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mi pasuje ;Dmoże plaża w Ślesinie ?
jestem jak najbardziej za ale dostepny jestem od godziny 16a kto jeszcze dojechał?? macie foty??
ja mysle że najbliższy weekend można coś zorganizować, może sobota i jak by była fajna pogoda to można grila w plenerze machnąć, co wy na to??
ps a wieczorem jak ktos bedzie chetny mozna podjechac do kleczewa na jamalaZatem Sobota o godzinie 17, spotkamy się na rynku i przejedzimy na którąś plażę (energetyk lub stare KWB mają możliwość rozpalenia ogniska zatem nie trzeba by tachać swojego grilla)![]()
Zatem Sobota o godzinie 17, spotkamy się na rynku i przejedzimy na którąś plażę (energetyk lub stare KWB mają możliwość rozpalenia ogniska zatem nie trzeba by tachać swojego grilla)![]()
Ile za wstep ?do kleczewa na jamala
No Bato spotykamy się o 17 z prowiantem ogniskowym i zupką chmielową prawda??
Ile za wstep ?
Oj już nie kracz, może nie będzie źle ;Pwstęp za free dni Kleczewa niby są ale jak co roku będzie padać deszcz
Do zobaczenia innym razem, albo na trasiemy odpadamy mamy dzisiaj gości..zapraszamy do Kleczewa
Oj już nie kracz, może nie będzie źle ;P
o 17 spotykamy się na rynku (plac wolności)czyli tak do pewności: dzisiaj, 17.00, plaża OSiR ?
Ale od Kleczewa do Ślesina niedaleko to może doleciećkiedy deszcz na dniach kleczewa to juz tradycja