Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem tylko dajcie znać kiedy abym mógł pogodzić to z praca

Może piątek w tym tygodniu ? Albo następny weekend ? Kupiłem dziś nową brykę, zdradzę trochę tajemnicy, silnik 2.5 i kolorek czerwony ;)hehe ale nie jest to Alfa:P

Xofer jak pisalem ja odpadam w piatek chyba ze bez alfy stykniemy sie na amfiteatrze:) bo sa juwenalia:) piatek sobota:) mozna wtedy wyskoczyc na jakies piwko i pogadac:D a juz myslalem ze rosso 2,5 v6:P

Gosia dobrze pisze:D aa wlasnie kiedys pisalem o piwie i bylem akurat w piatek w hurtowni i mieli w promocji zubr 1,81 butelka lech premium 2,15 jak cos piszcie jakie piwo was interesuje to jak bede spr ceny i dam tutaj cennik:)

Ostatnia edycja:
ja mam piatek teraz wolny więc mi pasuje i bedzie można pogadać o zakupach stereo..
A ty Xofer pochwal się tym dostawczakiem bo bez fot sie nieliczy, pewnie trafic albo coś takiego??

piatek-amfiteatr wypad na piwko? wystapi:

-Dj Loui & Scibi
-Dj Deaf
-Dj Hower
-Dj Patrick The Funk
-Dj Saint Martin
-Dj Stereo - Typ
-Dj Stroke

Piana Party, Grill takie info znalazlem:)

Sobota:
Wystąpi:

17:20 Baraka
18:30 Hope
20:00 Blenders
22:00 Jamal
hehehe nawet ja bede hehehe:D nie no joke to nie ja:) nie wiem czy pasuje wam taka opcja?

Siema ;)

Jaką godzinę proponujesz ? :D

A z innej beczki, ma ktoś w rejonie 147? Moja dziewczyna chce obczaić jak się by w tym autku czuła, a zaś sobie taką kupi ;D

Pozdro!

Siema ;)

Jaką godzinę proponujesz ? :D

A z innej beczki, ma ktoś w rejonie 147? Moja dziewczyna chce obczaić jak się by w tym autku czuła, a zaś sobie taką kupi ;D

Pozdro!

W Kole jezdzi kilka 147'ek, ale pewnie nie są na forum ;/
W Koninie może ktoś na spot podjedzie, weź dziewczyne bo może się ktoś trafić ;] ;)

Ta 147 odemnie stoi od pon do piątku od 7 do 15 pod ferio:-) A co do spota to ten piątek mi pasuje bo w przyszłym tygodniu to piątek i sobota w pracy

- Ja mam 155, ale jak coś to mogę do Marty zadzwonić i może by dojechała a jak nie to zawsze możemy się umówić na jakiś dzień i pod Ferio podjechać
To super, jakoś się zgadamy ;)

To o której godzinie dzisiaj spotykamy sie na spocie? tak mniej wiecej? Ja myslalem tak o 19, wczesniej umowilem sie na nabicie klimy :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót