Tweety
Nowy
- Auto
- AR 155 1.7 TS 94r jest, AR 166 3.0 V6 24V 01r jest
Minkę mówisz yago?! Ty zobacz na Mnie normalnie PokerFace 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Specjalisty w sumie nie potrzebuję - to rzuciłem dodatkowo. Zawsze ważniejsze rzeczy można zrobić w Poznaniu. Najważniejsze, to sprawdzenie przed zakupem.jeżeli automat podjedz sobie do majdzińskiego na laskówiec i powie ci co jest i jak sie ma.do gazownika jesli to w gazie powie ci ile razy było coś resetowane i co jest warta instalacja lpg w tym aucie i diagnostyka.ja byłem w turbo na poznańskiej a lpg koło statoila boxserwis na poznańskiej
Waldas na ogłoszenia masz bazar, a po za tym miałeś mi sie dowiedzieć o cewki??części do alfy 145 1.4 boxer stan bdb(elektryka,jasny welur,stan bez rdzy) oraz 156 2.5v6 czerwone skóry manual
Możesz dać fotki tej i tej ?części do alfy 145 1.4 boxer stan bdb(elektryka,jasny welur,stan bez rdzy) oraz 156 2.5v6 czerwone skóry manual
czas i miejsce do ustalenia żeby wszystkim pasiłozależy kiedy prze Panagdyż iż jestem w trakcie matur
![]()
hehehe wspolczujewitam.odebrałem swoją lalunie!!!!jak się uda to wpadnę.(a jaki numer!. ;/ robiłem testy na nowej przeprawie jest narazie ok ale nie polecam pchania 166-ski.waha na wiadukcie briańskim mi się skończyła...ale jest ok.