Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
też nie wierzyłam a jednak ;/ Niuni zbytnio nic się nie stało tylko się rama (czy jak to się zwie) wepchnęła jakieś 5 cm do bagażnika i lakier ze zderzaka spadł. Ale z peugeotem w który przywaliłam było gorzej :P

Powiem jedno Alfa wyszła zwycięsko z tej kolizji!

Byłem Oplem na wycenie klimy w zakładach produkcji obuwia, jakaś restauracja tam powstaje Widziałeś mnie ? Alfa jest w ASO Nagórski Poznań na rozkimnce falowania, powodem falowania był przestawiony pasek rozrządu, rozrząd wymieniono i zong, turbo ładuje za słabo, turbo zregenerowano i znów zong, pompa paliwa ma już za słaba wydajność i nie podaje odpowiedniej dawki paliwa co objawia się szarpaniem przy pełnym bucie od około 5tys obrotów w górę, jutro będzie regulacja paliwka a nowa pompa już do mnie leci
No widziałem cię ale przelotem. W czasie urlopu sobie dorabiam u ojca i hydraulikę tam robię na tej Knajpie:)

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

Powiem jedno Alfa wyszła zwycięsko z tej kolizji!
Martuś muszę cię zasmucić ale Alfa nie powinna być łączona ze słowem kolizja... Powiedz jak on tak mógł zniszczyć Alfę?!

Martuś muszę cię zasmucić ale Alfa nie powinna być łączona ze słowem kolizja... Powiedz jak on tak mógł zniszczyć Alfę?!

niestety ale to ja muszę ciebie bardziej zasmucić.. to Alfa zniszczyła go.. kolizja była z mojej winy :( spieszyłam się na lekcje, chwila nieuwagi i stało się.. ale Niuńka już u mechanika się prostuje.. malowanie wiosną dopiero ;/

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

oj biedna.. ale cóż mówi się trudno i żyje się dalej

I znowu dowód, że alfy niszczą wszystko co na swojej drodze napotkają Życzę szybkiego powrotu na drogi
hehe dokładnie :D Alfa już jeździ ;) dałam 50 zł za prostowanie i już wszystko elegancko do siebie pasuje i bagażnik się zamyka :)

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

oj tam oj tam martus zrobi i bedzie jak nowa
jak nowa będzie wiosną po malowaniu :)

hehe dokładnie :D Alfa już jeździ ;) dałam 50 zł za prostowanie i już wszystko elegancko do siebie pasuje i bagażnik się zamyka :)

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

jak nowa będzie wiosną po malowaniu :)

no czyli rozumiem ze jedziesz z nami:) teraz nie da rady zebys sie wykrecila:D mozemy nawet zaszalec i wyruszyc od ciebie na zachete:D znaczy napewno ja ale znajac tweetego to tez bedzie za:)

A co dla ciebie jest ważniejsze Martuś mecz czy Alfa? Moja Bella też nie jest pierwszej jakości i jakoś jadę

Nie no ok. Ale tyle o tej 166 słyszałem i sądziłem, że zobaczę ją w pełnej okazałości

Nie no ok. Ale tyle o tej 166 słyszałem i sądziłem, że zobaczę ją w pełnej okazałości

hehe niunia jak niunia.. muszę w niej zrobić kilka rzeczy to będzie się lepiej prezentowała bo teraz to zwykła 166 :P
Hmm czyżby stereo coś o mnie i mojej niuni wspominał? :P

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

ehehe nie tym razem bo martus jest kibicem lecha:) wiem ze juz jakis czas temu planowala ten wyjazD:)wiec jedynie skoczymy we 2

gdyby nie ta kolizja to bym pojechała z wami, ale jak strzeliłam w tego peugeota to obiecałam ludziom że jadę na mecz. a obiecałam bo przez 2 dni bałam się do alfy wsiąść :D

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

aa i jeszcze jedna sprawa... jestem zawiedziona Alfaholikami z Konina i okolic.. Mrugniesz takiemu swoją Alfą to sprawdza czy ma włączone światła albo patrzy się jak na głupiego :/ w poniedziałek będąc w Koninie mrugałam do kierowców AR i może co piąty odmrugnął jak nie rzadziej..

Martuś czyli z mruganiem na mnie nie trafiłaś. Jeżdżę bordową 155:) A co do Stereo to mówił, że masz cudo i mocny silnik i chciałem się przekonać

Martuś czyli z mruganiem na mnie nie trafiłaś. Jeżdżę bordową 155:) A co do Stereo to mówił, że masz cudo i mocny silnik i chciałem się przekonać

na bordową 155 nie trafiłam.
czy cudo to nie wiem ale fakt zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :D wiedziałam, że musi być moja :) a na silnik nie narzekam :) i uwielbiam jej mruczenie jak przyśpieszam :) :P

Martuś to kiedy się spotkamy i posłuchamy naszych Alf?:) może mały wyścig na a2

Amortyzatory
Powrót