Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja do swojej ciężko mam znaleźć części ale przeważnie szukam na allegro. Rzadko kupuje coś używanego, wolę mieć pewność, a na moim aucie nie jeden mechanik gryzł zęby:P

Ja do swojej ciężko mam znaleźć części ale przeważnie szukam na allegro. Rzadko kupuje coś używanego, wolę mieć pewność, a na moim aucie nie jeden mechanik gryzł zęby:P

Do 164 nie ma praktycznie nic w sklepach, na allegro też mało wszystko trzeba szukać i sprowadzać w kosmicznych cenach. Do 3.0 jest łatwiej co nie znaczy że lepiej.

Ma ktoś ochotę spotkać się w sobotę o 19.00 na parkingu pod amfiteatrem. Później w jakieś cieplejsze miejsce na gadulec, kawę, czy co kto tam lubi ?:D

Jestem jak najbardziej Za! Jestem chętny poznać takich miłośników jak ja:-) a może i większych

Ja też ale jeszcze nie w ten weekend, dziś grzebie przy belli i nie wiem czy do jutra poskładam.

To jak z tym spotem robimy przekładamy na przyszły weekend? byle nie sobota bo mnie nie będzie, ale niedziela może być

Właśnie żłożyłem belle, na ciepłym jest zdecydowanie lepiej, jeszcze z pół godzinki i sprawdze na zimnym jak będzie dobrze to mogę jutro wpaść. Z tym, że nie lubię się pokazywać nie skończonym projektem bo w mojej Belli jeszcze chce dużo dużo zrobić i narazie ją ukrywam w garażu aby na zlocie pokazać się rodzynkiem;) w miarę możliwości oczywiście.

xofer twoja nie skonczona bella i tak bedzie lepsza od mojego szrocika:)

No to jak narazie jest ok, zobaczymy jutro rano po nocce;)

Czyli Panowie i Panie

Sobota 05-02-2011 godz. 19 Parking przy Amfiteatrze w Koninie

Mam nadzieję, że sam tam nie będę...:)

Ps. Jakby coś miało się zmienić to proszę pisać

Ostatnia edycja:
Ja też podjadę, ale frekwencja nie jest porażająca, dlatego wolę jeździć na spoty do pyrlandii :D

Ja też podjadę, ale frekwencja nie jest porażająca, dlatego wolę jeździć na spoty do pyrlandii :D

Ja Panowie niestety nie zjawie się, Alfa jescze ma dolegliwości, dławiła się na zimnym - dopiero od 70 stopni było ok, nie chce nia jeździć aby nic więcej sie nie uszkodziło, umówiłem się z Nagórskim na środę a teraz idę się odstresować i wymontować lampy do wyczyszczenia. Jak macie ochotę zobaczyć moją Belle to zapraszam na kawę do mnie.

hehehe i co znow mam sie stawic bez belli?:( bella caly czas u doktora ale mam nadzieje ze na przyszly tydzien juz bedzie:) ja za tydzien nie moge bo planuje wyjazd energy2000.

Xofer to podaj adres a podjedziemy. Stereo zawsze z nami możesz się zabrać albo czymś innym przyjechać:)

Jak wrażenia po zaprzyjaźnieniu się z moją małą ?;)

No muszę przyznać że trochę mnie zamurowalo nie sądziłem że będzie aż tak dopieszczona a zwłaszcza ten chrom na silniku

No muszę przyznać że trochę mnie zamurowalo nie sądziłem że będzie aż tak dopieszczona a zwłaszcza ten chrom na silniku

Ale jak mówiłem, jeszcze dużo jej brakuje... Wszystko w swoim czasie:D

---------- Post dodany o godzinie 09:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:47 ----------

Nie ładnie tak:crazy_pilot:

Xofer twoja bella zajebiasta .

Ps a wonski polecial w kulki..

szkoda ze tak mało osób sie stawilo jak juz gadalem z tweety trzeba zrobic spot z 2tyg wyprzedzeniem aby kazdy zajrzal na forum i wtedy zobaczymy ile osob bedzie:)

Amortyzatory
Powrót