stereo
Nowy
jaa nie wierze
a zapomnialem ci powiedziec ostatnio nie bierz przykladu z barata
ps. biedna niunia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No widziałem cię ale przelotem. W czasie urlopu sobie dorabiam u ojca i hydraulikę tam robię na tej KnajpieByłem Oplem na wycenie klimy w zakładach produkcji obuwia, jakaś restauracja tam powstaje Widziałeś mnie ? Alfa jest w ASO Nagórski Poznań na rozkimnce falowania, powodem falowania był przestawiony pasek rozrządu, rozrząd wymieniono i zong, turbo ładuje za słabo, turbo zregenerowano i znów zong, pompa paliwa ma już za słaba wydajność i nie podaje odpowiedniej dawki paliwa co objawia się szarpaniem przy pełnym bucie od około 5tys obrotów w górę, jutro będzie regulacja paliwka a nowa pompa już do mnie leci
Martuś muszę cię zasmucić ale Alfa nie powinna być łączona ze słowem kolizja... Powiedz jak on tak mógł zniszczyć Alfę?!Powiem jedno Alfa wyszła zwycięsko z tej kolizji!
Martuś muszę cię zasmucić ale Alfa nie powinna być łączona ze słowem kolizja... Powiedz jak on tak mógł zniszczyć Alfę?!
oj biedna.. ale cóż mówi się trudno i żyje się dalejbiedna niunia
I znowu dowód, że alfy niszczą wszystko co na swojej drodze napotkają.. to Alfa zniszczyła go..
I znowu dowód, że alfy niszczą wszystko co na swojej drodze napotkająŻyczę szybkiego powrotu na drogi
hehe dokładnieI znowu dowód, że alfy niszczą wszystko co na swojej drodze napotkają Życzę szybkiego powrotu na drogi
jak nowa będzie wiosną po malowaniuoj tam oj tam martus zrobi i bedzie jak nowa
hehe dokładnieAlfa już jeździ
dałam 50 zł za prostowanie i już wszystko elegancko do siebie pasuje i bagażnik się zamyka
---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:28 ----------
jak nowa będzie wiosną po malowaniu![]()
tweety zostaw kibicamartus to taka szalona dziewczyna lecha wiec nie da rady
![]()
Nie no ok. Ale tyle o tej 166 słyszałem i sądziłem, że zobaczę ją w pełnej okazałości
Nie no ok. Ale tyle o tej 166 słyszałem i sądziłem, że zobaczę ją w pełnej okazałości
ehehe nie tym razem bo martus jest kibicem lechawiem ze juz jakis czas temu planowala ten wyjazD
wiec jedynie skoczymy we 2
Martuś czyli z mruganiem na mnie nie trafiłaś. Jeżdżę bordową 155A co do Stereo to mówił, że masz cudo i mocny silnik i chciałem się przekonać