Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To nie sprawiedliwe Diesel vs Benzyna, prędzej ja mam szansę bo tu Turbo i tu Turbo;)

hehehe dokladnie:) tweety juz na ustawke:D ogolnie martus w koninie nikt ci nie mrugnie:D ostatnio jak jechalem do roboty to jechalem za 156:) macham nic:D
pozniej zjechalem na lewy:) typ mnie dogonil i ladna wymiana machnieciem i kazdy z usmiechem pojechal w swoja strone:)

ja mam 115 tylko ale wszystkie idą na przód ona ma 200 z czego 120 to wsteczny:P

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:14 ----------

No i jeszcze to, że ja mam zrytą bańkę i na 3 będę wyprzedzał :P

Martuś to kiedy się spotkamy i posłuchamy naszych Alf?:) może mały wyścig na a2

haha :D spytaj się Stereo jak Marta jeździ :P i to wcale nie tak jak się Alfą powinno bo jeżdżę grzecznie :P

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:40 ----------

hehehe dokladnie:) tweety juz na ustawke:D ogolnie martus w koninie nikt ci nie mrugnie:D ostatnio jak jechalem do roboty to jechalem za 156:) macham nic:D
pozniej zjechalem na lewy:) typ mnie dogonil i ladna wymiana machnieciem i kazdy z usmiechem pojechal w swoja strone:)

ale jeden gentelman w czarnej lub granatowej 156 się znalazł i nawet pierwszy mrugnął :)

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

Sprawiedliwe ja 1.7 Benzyna Martuś 2.4 JTD. Jest różnica co nie:)

oj jest różnica jest :P i jeden mały drobiazg :P ja się nie ścigam :D

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Oj nie wiem w 166 jest 200kucy:)

bez przesadyzmu Xofer :P tylko 136 km jest :)

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

ja mam 115 tylko ale wszystkie idą na przód ona ma 200 z czego 120 to wsteczny

haha :D na wstecznym to ja tylko peugeoty kasuje :P:P:P

hahahaha wsteczny rox ahhh nie zapomne tego zakretu jak po kasetke z martus jechalem:D i to nasze oj tam oj tam:) tak martus grzecznie jezdzi xD kodeks drogowy nieznany nam:D

Nie no muszę to przepisową i "grzeczną" jazdę zobaczyć. Jednym słowem szykuję się spot:)

Panie i Panowie a mi 10km po wyjeździe z serwisu wydmuchało uszczelką kolektora wydechowego;)hehehe - czekam teraz za uszczelką;)

Raczej nie, wina może być jedynie taka że nie dopatrzyli się, ja coś podejrzewałem bo jak odpalałem w garażu to tak jakby spaliny trochę leciały z pod maski ale było spoko, a po odbiorze od mechanika sobie jadę dodaje gazu a tu pfuu strzał w rurę i chodzi jak 9.0 V12, swoją drogą dźwięku nabrała pięknego:D:D:D wróciłem się, wjechałem na stanowisko i okazało się że dmuchło uszczelkę. Na szczęście sprawa groszowa, proporcjonalnie do tego co już w Belli włożone jest:)

No z tego co ty włożyłeś w to Auto to naprawdę nowy silnik to grosze:)

Amortyzatory
Powrót