Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No ale poczekajmy jeszcze jakiś czas ja swoją trochę odremontuje

Stereo nie mów, że będziesz ją zamieniał. Masz alfę a jak wiadomo jak nie włożysz to nie pojedziesz, tak samo jak z babą:-) każdą da się "zrobić" tylko trochę wysiłku i dużo pieniędzy potrzeba.

Ostatnia edycja:
ehehe narazie zostajemy z mysla ze zostanie wiem bo wkladam w nia fortune:P w czwartek po skrzynie jade... zobaczymy jak to wyjdzie jest iskra nadzieji

Witam wszystkich z Konina i okolic.
Niedawno stałem sie posiadaczem pewnej 166 i mysle że niedługo bedzie okazja poznać pozostałych alfaholików z moich okolic.
pozdrawiam

Ja z chęcią bym się przejechał ale Stereo sam wiesz jak moja wygląda aż wstyd. No chyba, że się wyrobie z wszystkim

no wiesz jak ja wyrobie to bede jechal kolorowa bella:)srebna i ciemno niebieski zderzak i blotnik:D

wiem wiem moze uda mi siie namowic kilka osob ale zobaczymy czasu jeszcze sporo mamy wiec spokojnie:)widzisz jak temat ruszyl przez te 2 dni:D

ps. dla bardziej leniwych troszke info z ostatniego posta co do planow w piotrkowie:)

cytat:

Witam
Plany na zlot są takie żeby ok 10-11 spotkac się koło zamku w Piotrkowie, jak już wszyscy będą w kolumnie jedziemy na lotnisko do Piotrkowa ( wjazd płatny - 20 zł lub druga opcja wjazd + obiad + napoje ciepłe - cena w trakcie ustaleń ale nie powinna byc większa niż max 50 zł ) i tam mamy impreze w postaci dla chętnych KZK, pokazy motocyklowe itp. Postaramy się załatwic TV i ludzi z gazety. Lista dalej jest otwatra.

Ostatnia edycja:
Mam pytanie Czy ktoś oprócz mnie i kolegi Stereo jedzie jeszcze na zlot do Piotrkowa??

Xofer a co się z nią stało?? Byłeś wczoraj czasami w Golinie w pracy?

Stereo no to już lepiej:) A jakiś kontakt z Poznaniakami masz? Ja już mniej więcej załatwiłem połączenie się nasze z Łodzią i potem z Piotrkowem:)

Byłem Oplem na wycenie klimy w zakładach produkcji obuwia, jakaś restauracja tam powstaje;) Widziałeś mnie ? Alfa jest w ASO Nagórski Poznań na rozkimnce falowania, powodem falowania był przestawiony pasek rozrządu, rozrząd wymieniono i zong, turbo ładuje za słabo, turbo zregenerowano i znów zong, pompa paliwa ma już za słaba wydajność i nie podaje odpowiedniej dawki paliwa co objawia się szarpaniem przy pełnym bucie od około 5tys obrotów w górę, jutro będzie regulacja paliwka a nowa pompa już do mnie leci:)

tweety pisalem w temacie u nich ale cisza jak tutaj;/ chyba napisze do kogos bardziej aktywnego na priv. oo widze tweety dobrze motasz:D

Od strony Wrocławia chyba mało kto się wybiera więc z chęcią bym do Was dołączył ale dopiero w Sieradzu ;)

Stereo i Tweety niestety do Was nie dołączę... uszkodziłam (jeśli można tak to nazwać) swoją Alfę :(( jeździ ale nie za ładnie wygląda bo tył uszkodzony :(

Amortyzatory
Powrót