• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
noo i za to cie kocham martus twoje oj tam oj tam:D ahh pamietne czasy:)

bo się zawstydzę :D albo co gorsza zamknę w sobie ;p

a ogólnie to tak myślę i myślę... i dochodzę do wniosku że trzeba jednak jakiś spocik zorganizować;) w przerwie świątecznej albo po nowym roku ;) miło byłoby rozpocząć 2011 rok widokiem kilku (może kilkunastu- ale to raczej marzenie ;p) AR czyż nie? :)

Martuś;453111 napisał:
bo się zawstydzę :D albo co gorsza zamknę w sobie ;p

a ogólnie to tak myślę i myślę... i dochodzę do wniosku że trzeba jednak jakiś spocik zorganizować;) w przerwie świątecznej albo po nowym roku ;) miło byłoby rozpocząć 2011 rok widokiem kilku (może kilkunastu- ale to raczej marzenie ;p) AR czyż nie? :)

ps. martus niee tylko nie zamykaj sie w sobie;)i nie ma czego sie wstydzic:)
tak tylko moja biedna niunia stoi przed domem...:( dzis byl facet od szkody i zdolowal mnie ze moge czekac do nowego roku.. i nawet wspomnial cos o szkodzie calkowitej;/

Ostatnia edycja:
ps. martus niee tylko nie zamykaj sie w sobie;)i nie ma czego sie wstydzic:)
tak tylko moja biedna niunia stoi przed domem...:( dzis byl facet od szkody i zdolowal mnie ze moge czekac do nowego roku.. i nawet wspomnial cos o szkodzie calkowitej;/

to Cie zalatwia jak mnie :P
pewnie PZU wycenialo? :P

a co do spocika to ja bym tylko mogl pomiedzy swietami bo po nowym roku jaaadeee daleeeekooo :p

niestety niee alianz jak dobrze pamietam?:D

oni wszyscy przekrety :P
mialem sie z nimi sadzic ale mi sie nie chce ;p

---------- Post dodany o godzinie 14:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:44 ----------

kuźwa bo nie wiem właśnie czy pomiędzy świętami będę miała swoją niunie w domu czy w warsztacie... -.-'

no to zrobimy spota w warsztacie w najgorszym przypadku :P
a gdzie dajesz do warszatu?

Pamiętasz może nazwisko rzeczoznawcy? Jak tak to daj znać, może pomogę. A jeśli wypłacą za mało, to też uderzaj do mnie ;)

BTW: ja jestem jak najbardziej za tym, żeby zorganizować spot ale tymczasowo bujam się MAN-em lub Scania :P Nie obrazicie się jak nie dojadę AR? :P

Wesołych Świat ;)

Pamiętasz może nazwisko rzeczoznawcy? Jak tak to daj znać, może pomogę. A jeśli wypłacą za mało, to też uderzaj do mnie ;)

BTW: ja jestem jak najbardziej za tym, żeby zorganizować spot ale tymczasowo bujam się MAN-em lub Scania :P Nie obrazicie się jak nie dojadę AR? :P

Wesołych Świat ;)

napisze ci na priv

Witam;)
ja jestem jak najbardziej za spocikiem ;) dzisiaj odebrałam belle z warsztatu :) ale może zaczekamy za Łukaszem bo drugi spocik bez swojej belli by musiał przeżyć :P

Więc i ja się podłączę, ale jeśli spot odbędzie się w ciągu następnych dwóch tygodni dobiję niestety C3 (jeśli pozwolicie) bo autko u Pana doktora :(

ooo kolega z okolic ;) dużo się AR w Kleczewie ostatnio pojawiło :) :P
co do spociku to ja mówię od razu że 28-30 stycznia u mnie odpada ale każdy inny termin jak najbardziej pasuje ;)

ooo kolega z okolic ;) dużo się AR w Kleczewie ostatnio pojawiło :) :P
co do spociku to ja mówię od razu że 28-30 stycznia u mnie odpada ale każdy inny termin jak najbardziej pasuje ;)

No ja tez tak mysle ze moze poczatek lutego:) kasa jest bella w poniedzialek leci na warsztat bo jakos ostatnio nie mialem do tego glowy:P

Nooo, moja już ponad rok śmiga po Kleczewie. Na spoty do tej pory latałem do Poznania. Ale i na miejscu też może czas zacząć bywać. Widzę że się troszkę ruszyło, bo kiedy proponowałem na tym forum jakiś czas temu spotkanie, raczej lipa była. Myślę że przygarniecie na swoje imprezki kumpla z Alfa Clubu. Co zaś do dużych zlotów polecam zajebiste (i tutaj reklamka KARPia) zloty przyjaciół z pomorza. Mam nadzieję że bana za tę reklamę nie dostanę. Pozdrawiam Łukasz

Zapowiedź tegorocznego : http://forum.alfapomorze.pl/viewtopic.php?t=7406

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót