stereo
Nowy
hehe dokladnieto otwórz jeszcze drugą zeby bylo do pary a najlepiej wszystkie, muza na maxa, ogrzewanie tez i lans![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
hehe dokladnieto otwórz jeszcze drugą zeby bylo do pary a najlepiej wszystkie, muza na maxa, ogrzewanie tez i lans![]()
noo i za to cie kocham martus twoje oj tam oj tamoj tam oj tam![]()
noo i za to cie kocham martus twoje oj tam oj tamahh pamietne czasy
![]()
Martuś;453111 napisał:bo się zawstydzęalbo co gorsza zamknę w sobie ;p
a ogólnie to tak myślę i myślę... i dochodzę do wniosku że trzeba jednak jakiś spocik zorganizowaćw przerwie świątecznej albo po nowym roku
miło byłoby rozpocząć 2011 rok widokiem kilku (może kilkunastu- ale to raczej marzenie ;p) AR czyż nie?
![]()
ps. martus niee tylko nie zamykaj sie w sobiei nie ma czego sie wstydzic
tak tylko moja biedna niunia stoi przed domem...dzis byl facet od szkody i zdolowal mnie ze moge czekac do nowego roku.. i nawet wspomnial cos o szkodzie calkowitej;/
to Cie zalatwia jak mnie
pewnie PZU wycenialo?
a co do spocika to ja bym tylko mogl pomiedzy swietami bo po nowym roku jaaadeee daleeeekooo![]()
to Cie zalatwia jak mnie
pewnie PZU wycenialo?
a co do spocika to ja bym tylko mogl pomiedzy swietami bo po nowym roku jaaadeee daleeeekooo![]()
niestety niee alianz jak dobrze pamietam?![]()
kuźwa bo nie wiem właśnie czy pomiędzy świętami będę miała swoją niunie w domu czy w warsztacie... -.-'
Pamiętasz może nazwisko rzeczoznawcy? Jak tak to daj znać, może pomogę. A jeśli wypłacą za mało, to też uderzaj do mniealianz
Pamiętasz może nazwisko rzeczoznawcy? Jak tak to daj znać, może pomogę. A jeśli wypłacą za mało, to też uderzaj do mnie
BTW: ja jestem jak najbardziej za tym, żeby zorganizować spot ale tymczasowo bujam się MAN-em lub ScaniaNie obrazicie się jak nie dojadę AR?
Wesołych Świat![]()
Witam
ja jestem jak najbardziej za spocikiemdzisiaj odebrałam belle z warsztatu
ale może zaczekamy za Łukaszem bo drugi spocik bez swojej belli by musiał przeżyć
![]()
ooo kolega z okolicdużo się AR w Kleczewie ostatnio pojawiło
![]()
co do spociku to ja mówię od razu że 28-30 stycznia u mnie odpada ale każdy inny termin jak najbardziej pasuje![]()