Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam, więc Xofer możesz leciec w sobotę na imprezę do poznania :D, a tak z innej beczki to mechanik o którym wspominałem dysponuje testerem abonamentowym, z identycznymi możliwościami jak te w serwisie, a na pewno duuuużo taniej. Polecam, w razie pytań PW.:)

Witam, więc Xofer możesz leciec w sobotę na imprezę do poznania :D, a tak z innej beczki to mechanik o którym wspominałem dysponuje testerem abonamentowym, z identycznymi możliwościami jak te w serwisie, a na pewno duuuużo taniej. Polecam, w razie pytań PW.:)

Z wielką chęcią z tym że jutro muszę na chwilkę wpaść do pracy a w sobote zjazd na uczelni w koninie i zaliczenia 3 przedmiotów: mechanika technicza, automatyka i odnawialne źródła energii:P więc jutro rano powrót do Konina ( Mikorzyn ), nocke spędze w Poznaniu. I jeszcze mam trochę pracy z Bellą, muszę jej zafundować kąpiel z woskiem po miesięcznym postoju w ASO i zamontować alu ramki.... później bella trafi do garażu pod kocyk:)

Kiedyś na pewno;) chodz ja w weekendy rzadko jeżdze w strony konina częściej w tygodniu:D

W tygodniu to non stop śmigam czerwonym Oplem Combo opisanym na biało serwis agd/klima :) świetne autko, nie ma osiągów bo to słaby dieselek ale jest tak cholernie niezawodne że aż go podziwiam, dziennie zrobi po 150, nawet czasami 300km na krórkich odcinkach i nie chce się zepsuć:) ( odpukać :)

Witam, jeśli ma ktoś ochotę przejechać się w piątek na cykliczne do Poznania zapraszam. :)

Witam!
Swoją Alfę posiadam już jakiś czas ale dopiero dziś miałem cierpliwość do kodów przy rejestracji na forum:)

Jestem z Goliny, Bordowa 155, Często jeżdżąca po okolicy.

Pozdrawiam:crazy_pilot:

ps. Mam takie pytanie, jeżeli jest w okolicy jakiś doświadczony alfoholik to czy miałby czas na spotkanie i oględziny mojego autka, muszę w niego trochę włożyć jeszcze ale nie wiem od czego zacząć...

Ostatnia edycja:
no witamy widze grono sie powieksza wiec moze jakis spocik zrobimy za jakis czas moja bella bedzie na poczatek kolorowa bo mroz nie dopisuje pryskaniu belli.. moze wiece gdzie w koninie dostane tanio lampe do alfy? bo potrzebuje chwilowo zastepczo bo soczewki bede robil.Bylem w szrocie na miedzylesiu i w brzeznie ale ceny kosmos..

W koninie i okolicach bardzo ciężko jest dostać części do naszych aut. Polecam ci szukać na internecie gdzieś, allegro itp. No chyba, że salon Fiata na Poznańskiej...

Xofer a ja mam pytanie do Ciebie. widziałem, że odnawiałeś swoją Alfę i może doradziłbyś mi co muszę w swojej zrobić. Nie zarabiam dużo więc chciałbym zrobić to co najważniejsze a i jestem świeży na forum i nie wszystko dobrze ogarniam. Jak tak to napisz na PW a byśmy się umówili gdzieś i bym podjechał

Ostatnia edycja:
Xofer a ja mam pytanie do Ciebie. widziałem, że odnawiałeś swoją Alfę i może doradziłbyś mi co muszę w swojej zrobić. Nie zarabiam dużo więc chciałbym zrobić to co najważniejsze a i jestem świeży na forum i nie wszystko dobrze ogarniam. Jak tak to napisz na PW a byśmy się umówili gdzieś i bym podjechał

Jeśli chciałbyś jakąś część do 155 to w Krzykosach na szrocie stoi zielona, ale chyba 1.8ts. Dokladnie nie pamietam bo nie zagladam tam. :D

Jeśli chodzi o części do Alfy, to polecam www.autosklep24.pl , sklep znajduje się w Łodzi, ale telefonicznie załatwicie wszystko, ekspresowa przesyłka i rabaty ...:D Oczywiście fachowe doradztwo.

Ogólnie za częściami to lepiej w necie szperać, bo zawsze taniej, tylko trzeba się w cierpliwość uzbroić, bynajmniej ja nie cierpie czekać.

Amortyzatory
Powrót