Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie wiem jak reszta ale mi bardziej pasuje 3 bo 4 mam impreze wiec nie dam rady moze zostac 3? miejsce do uzgodnienia wiadomo ze amfi bedzie zawalone ze wzgledu na pwsz jak pamietacie jak bylo ostatnio.. to moze np;basen na rondzie lub jakies centrum handlowe lub giełda jak na ostatnim spocie?.

Ostatnia edycja:
ja niestety w taką pogodę nie pisze się na zlocik bo z moim zawieszeniem nie ruszam się z podwórka :/ i tak samo jak paw84 szukam dobrego warsztatu w okolicy.. ślesin i okolice odpadają bo na alfach się nie znają jednak. muszę sprawdzić wilczyn i jakby co to dam znać ;)

ja niestety w taką pogodę nie pisze się na zlocik bo z moim zawieszeniem nie ruszam się z podwórka :/ i tak samo jak paw84 szukam dobrego warsztatu w okolicy.. ślesin i okolice odpadają bo na alfach się nie znają jednak. muszę sprawdzić wilczyn i jakby co to dam znać ;)

ja niestety nie wiem bo mi to znajomy wszystko robi wiec wam nie pomoge:)

Martuś;440415 napisał:
W Ślesinie jest warsztat na placu wolności 4, właściciel nazywa się Marciniak. Sam u niego robiłem dwie alfy (166, 156) a z tego co mi wiadomo to i on miał ich sporo ;) Polecam ;)
a i numer do niego jakby co to 693463603

Pozdrawiam!

witam wszystkich!
no no rozwinal sie troche temacik w koninie odnosnie alf ;)
kiedy jakis spocik?
ja mam 2 dobrych mechanikow od alf z konina jak cos to moge dac namiary na spocie :P
pozdrawiam

witam wszystkich!
no no rozwinal sie troche temacik w koninie odnosnie alf ;)
kiedy jakis spocik?
ja mam 2 dobrych mechanikow od alf z konina jak cos to moge dac namiary na spocie :P
pozdrawiam

magik ja na spota bylem chetny dokladnie to 3 osoby byly ja, viecio,martus ale pozniej pogoda zaskoczyla i brak chetnych bylo a aktualnie bella stoi przed domkiem bo za bardzo nie moge smigac bo typ mi belle poturbowal:(

no mi ostatnio troche babka tez poturbowala Niunke ale nie jest tak zle:) tylko blotnik i zderzak uszkodzony tak ze mozna smigac bez problemu.
a na forum namiarow nie podam, mozemy umowic sie przed swietami na spocik i tam podam, moze Was zmotywuje troszke tym do spocika bo kiedys tez juz probowalismy sie tu ustawic i nie wyszlo :P
a mechanik nie zajac nie ucieknie :P

ALE CHYTRUSEK Z CIEBIE!:) JA SZUKAM MECHANIKA DOBREGO BO MUSZĘ PARE ZECZY WYMIENIĆ A NIE CHCE MI SIĘ CZEKAĆ NA SPOCIK:cool:.
Może dasz namiary na jakiś warsztat.

no mi ostatnio troche babka tez poturbowala Niunke ale nie jest tak zle:) tylko blotnik i zderzak uszkodzony tak ze mozna smigac bez problemu.
a na forum namiarow nie podam, mozemy umowic sie przed swietami na spocik i tam podam, moze Was zmotywuje troszke tym do spocika bo kiedys tez juz probowalismy sie tu ustawic i nie wyszlo :P

kurde az pomyslalemmze ja to pisalem tez mam do wymiany zderzak blotnik i takie tam jezdzic sie da tylko ze lampa troszke prawa przesunela sie w prawo..

spocik ok może być :D jak najbardziej :P tylko że dopóki nie naprawie zawieszenia to na niego nie przyjadę :P

to otwórz jeszcze drugą zeby bylo do pary a najlepiej wszystkie, muza na maxa, ogrzewanie tez i lans:P

Amortyzatory
Powrót