• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hejka ;) jestem w Koninie co 2gi tydzien u mojej przyszłej żony :) fajne miasto, park ze zwierzakami jest świetny! aa i Alfiści odwzajemniają pozdrowienia długimi :)

hm.. na życzenie stereo odwiedzam temat ;) dla 3-4 pasuje :D więc ja się stawie ;p

pomocy

Witam Alfiści,
Poszukuję coś na Mikołaja dla Alfoholika, mam na myśli maskotkę Alfa,smucz,bluzke,brelok, cokolwiek drobnego, na allegro nic nie widzę, gdzie szukać najlepiej? ( byle nie kupować pro euro), za pomoc z góry dziękuję

Koledzy ale ten spocik bedzie 3 czy 4 bo musze podać info na nasze forum zeby już ktoś sie zdeklarował czy jedzie czy nie....

Wstępnie jak narazie mam 4 auta ale jak podacie dokładne inf to może ktoś dojdzie lub zrezygnuje...

Pozdro

Hej dopiero co dołączyłem mam pytanie gdzie serwujecie swoje alfy ? Znacie jakiś fachowców w Koninie co się znają? Nie chce zostawiać w złych rękach bo wiadomo co można z powrotem dostać!!!
Dzięki.

Hej dopiero co dołączyłem mam pytanie gdzie serwujecie swoje alfy ? Znacie jakiś fachowców w Koninie co się znają? Nie chce zostawiać w złych rękach bo wiadomo co można z powrotem dostać!!!
Dzięki.

witamy kolege:) niestety nie wiem mi to znajomy robi. Ale cos mi sie obilo ze w slesine czy gdzies ktos alfami sie bawi nie wiem moze ktos inny niech sie wypowie:)

ok dzięki będę czekał na jakieś odpowiedzi może ktoś zna dobrego fachowca w Koninie. Poczekamy zobaczymy.:)

Pod nas nie ustalajcie daty spotkania bo jeszcze nikt na 100% sie nie zdeklarował ze ze mną pojedzie.... :/

Wy ustalcie date godz, miejsce itp. a jak my bedziemy mieli przyjechać to i tak wpadniemy :)

witamy kolege:) niestety nie wiem mi to znajomy robi. Ale cos mi sie obilo ze w slesine czy gdzies ktos alfami sie bawi nie wiem moze ktos inny niech sie wypowie:)

Ja jestem ze Ślesina, owszem jest tu parę dobrych fachowców ale do Opla, Forda czy Daevoo z moją Alfa V6 TB niestety muszę jeździć do Poznania do PolCaru, próbowałem w Ślesinie i okolicach ale skończyło się to jeszcze większymi kosztami - jest też jeden serwis gdzie moja alfka stała 3tygodnie i nie zrobiono nic a zapewniono mnie że uda się naprawić:) Nie będe publicznie pisał gdzie to było bo nie jestem z tych:P Ale jak coś to zapraszam na PW.

---------- Post dodany o godzinie 21:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:51 ----------

Koledzy ale ten spocik bedzie 3 czy 4 bo musze podać info na nasze forum zeby już ktoś sie zdeklarował czy jedzie czy nie....

Wstępnie jak narazie mam 4 auta ale jak podacie dokładne inf to może ktoś dojdzie lub zrezygnuje...

Pozdro

Jak 3 to i ja się pisze swoją 164, 2 odbieram od tapicera więc będzie w pięknej skórce, 4 jadę z nią do Poznania do POLCaru na usunięcie falowania silnika i montaż sportopwych tarcz:) także mi pasuje tylko 3. Gdzie i o której ?

Czyli w Koninie raczej nie ma jakiegoś majstra lub serwisu który zna się na alfach? Tylko Poznań zostaje? Porażka!!! Może jeszcze ktoś się dopisze gdzie serwisuje poczekamy zobaczymy.:D

Amortyzatory
Powrót