siwek11561
Nowy
Słuchajcie mam prośbę, a właściwie pytanie 
Ma może ktoś namiary na jakąś zabytkową alfę?
Chodzi mi o autko do ślubu
- koniecznie Bella 
Ma może ktoś namiary na jakąś zabytkową alfę?
Chodzi mi o autko do ślubu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
29-tego jadę na imprezę do Arktosa. Spoko, jeśli masz ochotę nie ma problemu, zgadamy się gdzieś na stacji w Słupcy i możemy śmigać.
stereo ogarnij ten temat i daj znać : http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=31057 . siwek, będę w poznańcu to pogdam z majkiem, na kiedy potrzebujesz ?
Moja też jest u pana doktora, ale w przyszły wtorek powinna być w domu. I nie jeżdżę po jakiś znachorach w Kleczewie czy Wilczynie. Mam bardzo dobrego fachowca w Jóźwinie. Gość zna się na temacie i rozrządu na farbę nie ustawia.
ps. mi to robi znajomy co skladal juz kilka alfMoja też jest u pana doktora, ale w przyszły wtorek powinna być w domu. I nie jeżdżę po jakiś znachorach w Kleczewie czy Wilczynie. Mam bardzo dobrego fachowca w Jóźwinie. Gość zna się na temacie i rozrządu na farbę nie ustawia.
Widzisz Xofer, masz pod nosem gościa, a do Poznania jeździsz, a ceny jak na Gorzysława ? Tutaj to samo mam za drobne, części do auta kupujesz sam (oczywiście mówi Ci co masz kupić), więc jeśli bedziesz narzekał, to pretensje do siebie że gówno kupiłeś. A robota ? Te wszystkie fachowczyki w serwisie niech się schowają. Dobra część + dobry fachowiec = pełnia zadowolenia. A komputer? przecież teraz to podstawa w diagnostyce, więc i tutaj nie ma problemu, nawet ja mogę Ci to zrobić.![]()
gdyby nie wesele to bym pojechała
może następnym razem się uda![]()
Witamzakupiłem swoją pierwszą alfe w życiu 147 . jestem z okolic Konina, dokładnie Tuliszków. Pozdrawiam
![]()
Dziś jak odbierałem swoją Alfe z ASO to mistrz wycenił wymianę pompy ABS w 147 wraz z centralką na 9000złAle pogratulować i bezawaryjnej eksploatacji życzę
![]()
Witamzakupiłem swoją pierwszą alfe w życiu 147 . jestem z okolic Konina, dokładnie Tuliszków. Pozdrawiam
![]()