Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Veni, Vidi, Vici hehehe, było czadowo mimo że byliśmy krócej, może uda się foty wrzucić, muszę Gosię poprosić. A tak na marginesie "nie te qrwa, nie te" , a i jeszcze jedno " qrwa Mańka kopytka się pierdolą"
ja tez już dotarłem nieźle było ale troche zmarzłem. Już błedy w kompie pousuwane zobaczymy co dalej, i tym razem niebyło to wypadanie zapłonów tylko od drugiej sondy
P0159 - Czujnik O2 (Bank 2 Czujnik 2) - powolna reakcja*
P1175 Fuel Trim Adaptation Additve Bank 2 Malfunction
widziałem widziałem, ja za chwile zjeźdżałem do siebie dlatego już ich niewyprzedzałemelegancko yago jeszcze pozniej cie dogonilem za kazimierzem nie wiem czy zauwazyles jak miglem ci awaryjkami
aha no takwidziałem widziałem, ja za chwile zjeźdżałem do siebie dlatego już ich niewyprzedzałem
szybko;pA ja dopiero u siebie w Ślesinie![]()
troche chmielowego napoju sie zgłosimy
Yago ale pamiętasz jak się 'umówiliśmy' ?![]()