• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
MArta jedź z nami bedzie fajnie, z kimś się zabierzesz (ja bede miał pasażerów).

To do jutra do 10!!!

czesc.ja mam lipe.dzwoniłem do warsztatu i dziś chłopaki nie pracowali.czyli jestem kolejny dzięn do tyłu.podłącze się innym razem.pozdro yogi ;)_yago i reszta:)

Veni, Vidi, Vici hehehe, było czadowo mimo że byliśmy krócej, może uda się foty wrzucić, muszę Gosię poprosić. A tak na marginesie "nie te qrwa, nie te" , a i jeszcze jedno " qrwa Mańka kopytka się pierdolą"

ja tez już dotarłem nieźle było ale troche zmarzłem. Już błedy w kompie pousuwane zobaczymy co dalej, i tym razem niebyło to wypadanie zapłonów tylko od drugiej sondy
P0159 - Czujnik O2 (Bank 2 Czujnik 2) - powolna reakcja*
P1175 Fuel Trim Adaptation Additve Bank 2 Malfunction

Ostatnia edycja:
Veni, Vidi, Vici hehehe, było czadowo mimo że byliśmy krócej, może uda się foty wrzucić, muszę Gosię poprosić. A tak na marginesie "nie te qrwa, nie te" , a i jeszcze jedno " qrwa Mańka kopytka się pierdolą"

git:) smiechu bylo ze masakra:D taaa kopytka wygrały:D

ja tez już dotarłem nieźle było ale troche zmarzłem. Już błedy w kompie pousuwane zobaczymy co dalej, i tym razem niebyło to wypadanie zapłonów tylko od drugiej sondy
P0159 - Czujnik O2 (Bank 2 Czujnik 2) - powolna reakcja*
P1175 Fuel Trim Adaptation Additve Bank 2 Malfunction

elegancko yago jeszcze pozniej cie dogonilem za kazimierzem nie wiem czy zauwazyles jak miglem ci awaryjkami:)

ps. 3flaki, 21frytek itp.:)

elegancko yago jeszcze pozniej cie dogonilem za kazimierzem nie wiem czy zauwazyles jak miglem ci awaryjkami
widziałem widziałem, ja za chwile zjeźdżałem do siebie dlatego już ich niewyprzedzałem

Właśnie tak mi się przypomniało ze wczoraj padło pytanie co pijemy na zlocie:) a wiec mogę załatwić taniej alko bo mam dostęp do hurtowni bo mama prowadzi sklep spożywczy:)

ale minke trzasłem na drugiej focie :P
Stereo, pewnie do ciebie po troche chmielowego napoju sie zgłosimy, prawda??

czytam i widze ze na czerwiec sie szykuje jakiś większy wypad nad moorze...??jaki to termin wchodzi w gre??ile autek pomyka?

Martuś pewnie że pamiętam i już się niemoge doczekać :cool:
Waldas poczytaj ten temat troche do tyłu najlepiej od 44 strony.
Jest zlocik w łebie zapisy skończone ale jak sie szybko zdecydujesz to wal do Wonskiego to może Ci jeszce miejsce znajdzie:D

Amortyzatory
Powrót