Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ty nabijasz/napełniasz klimatyzację w samochodach? TAK, zapraszam jak coś.

Więc tak jedziemy we wtorek do Skorzęcina. Narazie na 100% jadę ja i Yago z kobietami. Ktoś jeszcze? Dopisywać się do poniższej listy.

1. Xofer
2. Yago

Tweety bierz swoją wisienkę na torcie i jedziesz z nami !;)

My niestety odpadamy,mamy gości.No chyba że ich namówimy na Skorzęcin.Aha mam pytanie do Martuś lub dla kogoś kto jedzie na Pomorze.Czy w razie gdybyśmy się nie mogli zapakować to czy ktoś nam coś weźmie?pierwszy raz jedziemy z synusiem i może być problem bo mamy troszkę do zabrania.Gosia

Aha mam pytanie do Martuś lub dla kogoś kto jedzie na Pomorze.Czy w razie gdybyśmy się nie mogli zapakować to czy ktoś nam coś weźmie?pierwszy raz jedziemy z synusiem i może być problem bo mamy troszkę do zabrania.Gosia

Nie będzie żadnego problemu :) Alfa pojemna więc spokojnie się coś waszego jeszcze zmieści :)

Tą Wisienką ma być alfa czy kobieta? Ja się piszę:)
to fajnie że sie decydujesz, a Stereo??
ze mną pojedzie pewnie kumpel z dziewczyna też miłośnik włoskiej motoryzacji :cool:
P.S. Rozmawiałem też z Waldasem jak mu skrzynie poskładają do kupy to też się pewnie z nami przejedzie:)

siemka.tak jest jak uda mi się odebrać to się podłącze swoją 166 :)a przy okazji o której ten spocik??

ja o tej samej godzinie myślałem :D
Tylko teraz gdzie sie spotykamy i którędy jedziemy??
JA zawsze jeździłem Kleczew, treby, przybrodzin itd

To aby bylo sprawiedliwie spotkajmy sie o 10 na stacji bliska w Kleczewie? Bo ja np bede jechał z Kazimierza.

Zrobię trochę koła no ale ok jak znajdę tą bliską to będę :)

oki mi pasuje, a ta Bliska to jest przy głownej drodze jak się jedzie od KAzimierza??

tak tak bliska jest na głównej drodze :) miałam jednak z wami jechać bo doszłam do wniosku że się uczyć nie będę w ostatni dzień, ale Alfa mi psikusa zrobiła i pojutrze idzie do mechanika :/

Martuś przecież możesz się z kimś zabrać, każdy raczej będzie miał wolną tylną kanapę.

JUTRO 10.00 STACJA BLISKA W KLECZEWIE ZBIÓRKA !!!

Amortyzatory
Powrót