Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mi w ten weekend jak coś pasuje ale po 19... z tym że chyba połowy z nas nie będzie bo lecą na większy spot:)

czesc wszystkim.widze ze wasze problemy to nic z moimi...

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------

ale już jest na podnośniku i niebawem wyjade i w końcu poszalejemy Yago :)może poznam wkońcu resztę miłośników.pozdrawiam

A co z Towją Bellą - pocieszę Cię, że swoją naprawiałem w ASO 7 miesięcy i kosztowało to dużoooo;)

az dwa tyg jeżdziłem.dziś gość w warsztacie powiedział mi ze skrzynia sie rozsypała.ale trzeba poczekać i wyciągnąć

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

az dwa tyg jeżdziłem.dziś gość w warsztacie powiedział mi ze skrzynia sie rozsypała.ale trzeba poczekać i wyciągnąć
orientuje sie może ktoś ile kosztuje wyciągniecie skrzyni automat??gość mi krzyknął 1200-1500zł.co wy na to??

waldas moge cie pocieszyc ze mnie w grudniu dopadlo gorsze nieszczescie:D bo sprzeglo posypalo mi skrzynie... ale za wszystko po znajomosci dalem 500 +zalozenie zderzaka i blotnika i modyfikacji lampy:) ale niestety nie dam rady ci pomoc bo teraz ma full zajecia sam czekam na zmiane oleju z 2 tyg

ja jak na razie odpadam bo za dwa tygodnie matura więc książki muszę trochę pomęczyć:P

aaa i Wonski ładnie to tak 'śledzić' straż po Kleczewie? widziałam cię dzisiaj na rynku a później na stadionie:P

to nie Wonski jeździł tylko żona z synkiem,jesteśmy Strażakami więc tak sobie jeździliśmy a potem pływaliśmy po jeziorku

Dziś rozmawiałem z Yago i padł pomysł jednodniowego wyjazdu w weekend majowy np do Skorzęcina ? Ktoś się pisze więcej....

Z innej beczki, wpadłem dziś Bellą w wielką japę koło elektrowni Pątnów i nowa opona i felga poszła w las.... zadzwoniłem po policję, spisali protokół i jutro jadę do urzędu miasta i zobaczymy co z tego będzie.

racja wykształcenie nie piwo nie musi być pełne :D
a po za tym jednodniową przerwe w nauce chyba morzesz sobie zrbić??
i co z Alfą??

Xofer ja z Ania pisze się na ten wyjazd, tylko tak sobie myśle że w tym Skorzęcinie może być duuuuuuuuuży tłok jak bedzie ładna pogoda i możemy postać w korku na dojeździe :confused:

hehe :D musi być pełne bo mi się praca w biedronce nie uśmiecha :P
Alfa czeka na mechanika.. tylko że kolejka długa :/ więc wole nią za dużo nie jeździć :(

a tak ogólnie to piękna czerwona Alfa Mito stała dzisiaj pod Ferio :)

To kto się piszę tak na 100% ??? Ja i Yago z kobietami + .... ? Stereo, Tweety ?

ja jestem za tylko jeszcze nie wiem czy nie bede na miejscu ale to jeszcze do dogadania:) a jak martus nie chce jechac to zrobimy jej psikusa zrobimy spot pod jej domem:D

hehe :D musi być pełne bo mi się praca w biedronce nie uśmiecha :P
fakt praca w biedronce to lipa, ale już np w Mc Donaldsie juz lepiej bysmy mogli do Ciebie mówic "Pani Kierowniczko" :cool:

A jak ze spotem co tak mało chetnych??

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót