Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ty to masz niezłego farta że ta bryzgajaca guma nie wpadła ci pod rozrząd. Tnij pasek i jedz jak zdechnie to najwyżej zadzwonisz po lawete lub po krawacie zaciagnieszNo macie rację tylko za bardzo nie ma wyjścia. Ile przejdę tyle przejadę. Aku mam nowy więc w razie potrzeby utnę pasek i bez wspomagania i klimy i na samym aku doczołgam się ile tylko możliwe. Kiedyś na samym aku ponad 100 km zrobiłem nie wiedząc że korzystam tylko z bateriikontrolka aku się oczywiście paliła ale jakoś nie zwracałem na nią uwagi
No i pozamiatane. Pasel wieloklinowy wpadl w kolo i rozerwalo pasek rozrzadu. Czesc paska lezala na oslonie to myslalem ze lezy reszta czesci i probowalem go odpalic. Wiec jeszcze chyba bardziej narobilem. Orientacyjnie ? Jak krecil normalnie przy urwanym pasku rozrzadu to mozliwe ze zawory pokrzywilo?