SLAWAK
Nowy
DO 156 sw zamontowałem komplet Fast i górne wysiadły prędzej niż je założyłem po 2tys km. Na allegro znalazłem górne teknorot i trzymają ok 40 tys km jestem z nich bardzo zadowolony.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie może. Chyba, że mówimy o częściach używanych, albo kupnie na firmę.okres moze zostac skrocony
Jak dasz TRW, to będziesz zadowolony, ale oryginał TRW, nie podróbę w czerwonym opakowaniu. Zwróć uwagę na oznaczenia na wahaczu.
Panowie a jak rozpoznać podróbę TRW ?
Koledze zieloo007 zdaje się chodzi o wahacze w torebkach TRW
bez znaków FIATA itd
Problem polega na tym, że takie właśnie wahacze sprzedaje dystrybutor TRW w PL
więc nazywanie tego podróbką wprowadza lekko w błąd
ponieważ ja sugerując się tym wpisem, po otrzymaniu takiego towaru
mógłbym mieć pretensje do sprzedawcy że mnie oszukał wysyłając podróbkę a nie oryginał TRW
podczas gdy nie ma możliwości kupienia innych wahaczy z oficjalnego źródła TRW
Żeby kupić wahacze TRW lepsze jakościowo, trzeba po prostu kupić oryginał FIAT/LANCIA
Wahacz TRW nie może mieć przecież oznaczeń FiataMoże mieć ślad po ich usuwaniu co najwyżej. NIe wierzę w to że wahacze z zeszlifowanym logo Fiata kupiony jak oryginał TRW będzie lepszy jakościowo niż ten sam wahacze też TRW z ASO.
W sumie można ją zamknąć po: Wahacz TRW nie może mieć przecież oznaczeń Fiata