Pingwin
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 2,4 JTDm 2006, AR GTV 1,8 TS 1999
Proszę zajrzyj na prv.No, koledzy! Czas na zmianę prawego górnego z tej dostawy z KRK.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Proszę zajrzyj na prv.No, koledzy! Czas na zmianę prawego górnego z tej dostawy z KRK.
Proszę zajrzyj na prv.
Tak właśnie akustycznie to mi wygląda. Wymienialiście samą tuleję czy jednak cały wahacz od razu lepiej?
A czemu nie ma sensu wymiana. Ja wymieniłem tuleje (na nowe o konstrukcji fabrycznej) i sworzeń bez problemu wytrzymał kolejne 60 kkm (jazda miejska)
A ja polecam regenerowane od jasio79. Mam póki co jeden i jestem zadowolony. Za jakiś czas będę zamawiał dolne.
Wysłane z Tapatalka
A ja polecam regenerowane od jasio79. Mam póki co jeden i jestem zadowolony. Za jakiś czas będę zamawiał dolne.
Wysłane z Tapatalka
Poszedl pw. Zalezy ile masz przebiegu. Jesli powyzej 100-120 tys wymiana samej tulei mija sie z celem bo za chwile padnie sworzenIle aktualna cena za regenerowany wahacz dolny od jasio79.
Ile wynosi kaucja, bo rozumiem, że za każdy jest liczona osobno.
Mam podobno naderwane już tylne tuleje. Boje się, że jak wymienię tylko te tuleje i zrobię zbieżność, to zaraz padnie coś innego w tym wahaczu.
Poszedl pw. Zalezy ile masz przebiegu. Jesli powyzej 100-120 tys wymiana samej tulei mija sie z celem bo za chwile padnie sworzen
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Cały jak górny. Nie ma sensu się w tuleje bawić. Kup Meyl HD najlepiej
Tak. Wiele osob. Potem kupowali regenerowane. Wahacz albo orginal, meyle albo regeneracjaCzy dolny wahacz firmy teknorot ktoś używał ?
Po ile te wahacze? Ciężko je na necie znaleźć, nie są zbyt popularne.Czy dolny wahacz firmy teknorot ktoś używał ?