J
jasio79
Guest
Zgadza sie. W zawieszeniu przednim w zwrotnicy nie ma tuleia gdzie tam jest tuleja w przedniej zwrotnicy?
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zgadza sie. W zawieszeniu przednim w zwrotnicy nie ma tuleia gdzie tam jest tuleja w przedniej zwrotnicy?
Polecam regenerowane orginalne.Moja Bella ma już 260kkm nalotu i przymierzam się profilaktycznie do wymiany dolnych wahaczy. Niby nic nie stuka i nie puka, ale mam wrażenie, że nie jest idealnie
Górne wahacze wymieniłem kilka miesięcy temu na Meyle HD i generalnie jestem zadowolony, chociaż czasem coś zapiszczy z przodu. Ale nie wiem do końca, czy za "pisknięcie" odpowiada górny czy dolny wahacz...
Ale do rzeczy... Panowie... i ewentualnie Panieco polecacie jako zamiennik dolnego wahacza: DELPHI, MEYLE czy TRW?
Polecam regenerowane orginalne.
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Mylisz sie. Regenerowane lub nowe orginaly z ASO. A jak wolisz gorsze zamienniki Twoje swiete prawo. Rozumiem ze nie regenerowalbys tez:No ale co Ty możesz polecić innego? Nigdy w życiu bym nie zregenerował wahacza
No ale co Ty możesz polecić innego? Nigdy w życiu bym nie zregenerował wahacza
Dlaczego? Tak z ciekawości pytam bo nie jestem obeznany w tej tematyce. Ja akurat kupiłem dolne od jasio79 i 3 lata jeżdżę i na razie nic nie stuka, nic nie puka, luzów nie ma to chyba dobrze. Z oryginałów pewnie też bym był zadowolony.
Co prawda dopiero kilka tyś km zrobiłem na Meyle, ale nie mam zastrzeżeń. Delphi też powinny dać radę.DELPHI, MEYLE czy TRW?
Podejrzewam, że do procesu regeneracji wykonywanego przez [MENTION=22195]jasio79[/MENTION] nie można mieć uwag, jedyne co mnie martwi to zużycie materiału z jakiego odlany jest wahacz.
Przy dzisiejszym oszczędnym produkowaniu części boję się, ze odlew może nie wytrzymać dwa razy dłuższego okresu użytkowania a fabryczne OE mają już swoje lata, w tym czasie oddziaływały na nie warunki atmosferyczne i naprężenia.
moje, podobno oryginalne TRW wytrzymały ~9 miesiecy i ~7000km. nie mam pewności, że to dolne wahacze ale znowu coś z przodu skrzypi jak stary tapczan, za 2 tygodnie auto umówione na naprawę, to zobaczymy co i jak.
Nie bedziesz pierwszy i niestety nie ostatni, pytanie gdzie kupiłeś e "Orginały TRW".
W internecie jest mnóstwo podrób, choć ostatnio się zdziwiłem jak zobaczyłem podróbe TRW w Intercars...
moje, podobno oryginalne TRW wytrzymały ~9 miesiecy i ~7000km. nie mam pewności, że to dolne wahacze ale znowu coś z przodu skrzypi jak stary tapczan, za 2 tygodnie auto umówione na naprawę, to zobaczymy co i jak.
Nie bedziesz pierwszy i niestety nie ostatni, pytanie gdzie kupiłeś e "Orginały TRW".
W internecie jest mnóstwo podrób, choć ostatnio się zdziwiłem jak zobaczyłem podróbe TRW w Intercars...