Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja znam nazwę ale celowo jej nie podaję. Krk-Kraków. Dolny coś pow. 5 stówek, a górny ok. 240.
Hurtownia z niebieskim logo. Zarzekali się, że oryginał TRW, a w sumie nic nie wart.

Podtrzymuję, to co napisał kol. jasio79.
Pisałem do ZF lecz oni twierdzą, abym reklamował u sprzedawcy.
Odpisałem, że g... obchodzi mnie reklamacja, bo nie mam czasu na "trykanie się" ze sprzedawcą, ale aby zainteresowali się problemem podróbek, bo to idzie przecież o ich markę i kasę. Cisza jak po śmierci organisty.
Na górze lewej też mam 1 Meyle HD i cisza. Trzeszczy to coś kupione w Krakowie w sklepie internetowym - niby TRW. Przestrzegam.
Nie piszę dlatego, żeby nie narazić się na odpowiedzialność odszkodowawczą - proces, bowiem po interwencji w tej firmie grożono mi tym i stwierdzono, że na wszystko mają "certyfikaty", jeśli chodzi o produkty, które są "oryginalne". Zobacz priva.![]()
Miałem również 2 przypadki że ktoś miał auto od nowości kupione w polskim salonie a okazało sie że na aucie z jednej strony miał podróbki zamiast orginałów....
Nie wiem jak to możliwe nie wnikam w to nie moja sprawa.Jak to możliwe?
Jakiś artysta w czasie serwisu by mu podmienił? Chciałoby się komuś, to jakby nie patrzeć dużo roboty.
Możesz napisać na PW co to za sklep z podróbkami?
Spokojnie. Jutro oddzwonię. Dostałem pwjasio79 daj namiar na siebie.