Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zastanawiam się tylko dlaczego renomowani producenci są w stanie zrobić dobre zamienniki wahacze do VW, Audi, BMW a do naszych 159 nie :angry:
rzeczywiscie dziwna sprawa. ceny oryginalow sa wysokie, ale podejrzewam, ze nie wyzsze, nic np do audi.
a biorac pod uwage wysoka trwalosc oryginalow da sie to jakos przebolec. moja 159 ma w tej chwili 140 tys i ciagle mam oryginalne wahacze. w piatek bede w warsztacie to poprosze, zeby mi je na wszelki wypadek spradzili, ale zadnych objawow zuzycia jeszcze nie mam. w 156 byloby to nie do pomyslenia!
Jeszcze 20 000 ci wytrzymają, moje dolne wytrzymały 160 000 i poszły tuleje, w 156 na oryginalnych zrobiłem 220 000
220 tys w 156 to chyba rekord swiata! albo Alfa jezdzila tylko po autostradach
Slyszalem od mechanikow, ze w 159 zdarzaja sie czasem takie przebiegi, ale tak, jak napisal Marcin decydujace znaczenie maja drogi. Wg Pol-caru na polskich, przyzwoitych drogach, wytrzymuja zwykle 120 - 140 tys, na gorszych padaja nawet po 80 tys.
Moja Alfa w wiekszosci jezdzi po dobrych drogach, wiec zobaczymy. Poki co (140 tys) i dolne i gorne mam ori
Tomek1986 napiszesz mi ile bedziesz chcial za te tuleje i na kiedy ewentualnie bys je mial?