Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Panowie właśnie wymieniam dolne wahacze i ugrzazlem przy sworzniu! Wiedziałem ze bedzie problem wiec kupiłem sobie drogi i dobry ściągacz a gdy przyszło do rozpierania pękł w środku. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na zapieczone sworznie w dolnych wahaczach?
Pozdrawiam![]()
Orginał dolnych to TRW nie MM.marcingoleniow, MM robi dolne - już bez szlifowanych oznaczeń, ot taki oryginał, w worku MM![]()
Superjasio79, miałeś w ręku to MM? Ja miałem i stwierdzam, że to oryginał.
Nie nie miałem, ale miałem w ręku orginał. Producentem jest a przynajmniej było TRWjasio79, miałeś w ręku to MM? Ja miałem i stwierdzam, że to oryginał.
Jak nie ma? Obok numeru na ostatnim zdjęciu masz fragment logo, na tulei też zresztą jestSzkoda że na fotkach nie ma znaczka oryginalności FAP.
Zgadza się, orginalne górne przynajmniej moje poliftowe miały na denku od sworznia i gumie znaczek TRW. Nie wiem jak odlewZ tym TRW i MM to jest trochę misz masz... np oryginalne górne wahacze robione przez MM mają sworznie TRW. Ciekawe jak jest z dolnymi.
Odlew i tuleje górnych są MM. Na etykietce było made in Italy. Z resztą MM maja spiłowane/zaklejone logo oryginalne Fiata.Zgadza się, orginalne górne przynajmniej moje poliftowe miały na denku od sworznia i gumie znaczek TRW. Nie wiem jak odlew