J
jasio79
Guest
Z lewarkiem sobie nie poradzisz, trzeba wleźć pod auto żeby odkręcić śruby mocujące wahacz do trawersa. Z kanałem zajmuje to 1,5 godziny. Górny w porównaniu z dolnym wymienia sie bajecznie prosto.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
U mnie było podobnie. Wymieniłem tuleje a po ok miesiącu zaczął stukać sworzeńCzarny przemyśl to dobrze. Ja wymieniłem w ori wahaczu tylko tylną tuleję i po dwóch miesiącach pozostałe elementy miały taki luz (pewnie pracowały pod większym obciążeniem podczas gdy tuleja tylna została usztywniona), że nadawały się tylko do wymiany. Lepiej wyjdzie wymienić cały wahacz. Ceny już nie powalają, o ile nie marzy się oryginał.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
wczoraj po godzinnym badaniu na stacji diagnostycznej przedniego zawieszenia, gdzie diagnosta naprawdę sumienny i znający się na rzeczy skrupulatnie przeglądał wszystkie elementy ,
okazało się ,że jednak stuka u mnie sworzeń dolnego prawego wahacza a nie górnego
czyli ja też będę szukał zamiennika , ale jakiego oto jest pytanie ????
zwłaszcza że po wizycie w ASO ceny wahaczy są takie:
wahacz nr 51842924 1718,64zł
wahacz nr 51842925 1448,11zł
macie jakieś konkretne sugestie co kupić?