Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kamil_WR napisał:PS.Dziwią mnie i śmieszą zarazem komentarze typu "sprowadź z zagranicy" "z Polski w życiu bym nie kupił" - koledzy dalej tak piszcie a potem dziwicie sie ze Wasze Alfy sprzedają się miesiącamiForum takie jak to odwiedzane jest nie tylko przez miłośników i posiadaczy Alfy ale w ogromnej wiekszosci (choc oni może się nie udzielają a raczej przeglądają) przez osoby zainteresowane kupnem samochodu danej marki.I co ma pomyśleć osoba , która chce zaczerpnąć info na temat Alfy bo chce taka kupic a co rusz widzi ,ze najlepiej to sobie sprowadzic?No skoro Alfiści tak mówią to widocznie to najlepsze wyjscie.No a potem płacz ,że Alfy są niesprzedawalne.
To nie do końca tak. Jeżeli w ciągu 6 miesięcy od kupna auta sprzedałeś samochód, to od różnicy, a więc od kwoty którą zarobiłeś musisz zapłacić podatek dochodowy rozliczany w zeznaniu podatkowym składanym pod koniec roku.Hammer napisał:(...) Jeśli sam sprowadziłeś swój samochód z zagranicy i zaniżyłeś wartość na umowie, a potem w czasie krótszym niż 6 miesięcy od daty sprowadzenia chcesz ten samochód sprzedać (za cenę "rynkową"), to licz się z tym, że urząd skarbowy przywali ci podatek dochodowy (...)
b.pawelek napisał:Szlag mnie zwyczajnie trafia jak widze VW golfy latajace jak złe. Ople vectry które ani nie gnija ani nie rdzewieją a i z silnikami, napedami, zawiechami tez sie nic nie dzieje.
Korczu napisał:pasci jest wszedzie pelno,ale jak widac ta za 15 sie nie sprzedala,a za 23 tak !! wiec nie zanizajmy sami ceny swoich pojadow,tylko ze wzgledu na jakies mity.okazje zawsze wychodza bokiem.
b.pawelek napisał:alfa niestety wymaga ode mnie uwagi na kazdej dziurze. Wracam do domu nie przekraczajac 30 km/h. A koledzy meskami,golfami, hondami tylko sie smieja. wymaga ogromnej uwagi i nasłuchiwania non stop czy cos sie nie psuje.