Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Gdzie na początek szukać przyczyny. System to Windows 10 64-bit.Witam, mam taki problem i nie wiem gdzie szukać przyczyny. Od dłuższego czasu używałem kabelka Viaken z przełącznikiem. Ostatnio chciałem skasować inspekcję olejową (serwisową) w AR 159 1,9JTDm 2008r lecz bez powodzenia, używam MES-a. Łączy się z autem (ECU) bez problemu, przy próbie wykonania "skasowania inspekcji" w zakładce Regulację pojawia się błąd jak na zdjeciu.Pokaż załącznik 251072
Natomiast nie chce się połączyć z opcją "Przegląd" gdzie też trzeba wejść, pokazuje komunikat że potrzebny jest kabel ELM327. Po zakupie takiego kabla nie mogę połączyć się z żadnym modułem. W teście w MES pokazuje, że wszystko jest ok. Po podłączeniu do auta świeci się tylko jedna dioda czerwona.Pokaż załącznik 251073Pokaż załącznik 251074 Gdzie na początek szukać przyczyny. System to Windows 10 64-bit.
Z góry dziękuję za każdą podpowiedź.