Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyli jeśli bym jakoś zdobył program nie komercyjny do tego kabla, to mógłbym przeprowadzać pełną diagnostykę ?
Ja niestety nie mam dobrych wspomnień z chińczykami ponieważ Lexia z Chin nie działa. Natomiast kolega ma Op- COM z Chin i działa bez problemów.
Epsonix skąd mogę pobrać alfaobd? z google Play?
rozumiem że moduł OBD bluetooth z ELM327, tylko że trzeba go przerobić pod Alfe. Czy możesz mi wskazać na Allegro który był by dobry?
tak, wersja demo, za komercyjna placilem 150zl bodajzeCzyli jeśli bym jakoś zdobył program nie komercyjny do tego kabla, to mógłbym przeprowadzać pełną diagnostykę ?
Ja niestety nie mam dobrych wspomnień z chińczykami ponieważ Lexia z Chin nie działa. Natomiast kolega ma Op- COM z Chin i działa bez problemów.
Epsonix skąd mogę pobrać alfaobd? z google Play?
rozumiem że moduł OBD bluetooth z ELM327, tylko że trzeba go przerobić pod Alfe. Czy możesz mi wskazać na Allegro który był by dobry?
na te interfejsy niektorzy narzekali ze im nie dizalaly, choc mi sie raz zdarzylo z takim pracowac w Giulietcie i dzialal.Są interfejsy, których nie trzeba przerabiać. Ja mam vGate iCar 3 i działa bez przeróbek. Z MESem działa, jedyne co udało mi się znaleźć to to, że nie koduje wtrysków.
to chińczyki, albo uszkodzony, a może nie trzymał specyfikacji i coś siał po CAN. Jak to u nas kosztuje 40zł, to w produkcji 4zł, oni tego nawet nie testują, leci linia i wypluwa tysiące takich badziewii. większość działa. na forum jest kupa ludzi którzy je używają w 159 i śmigają aż miło. ja sam takie 2 Vgate Scan-y kupiłem ze 2 lata temu używałem w wielu 159/Giuliettach i oba śmiagają super. 40zł nie majątekMi nie działał Vgate w 159 - choinka na desce i zwiecha całego CANa, musiałem odpinać aku. Dlatego pisałem - nie zawsze wszystko działa i to nie zawsze kwestia rezystora...