bobryt napisał:
W ile osób było na pokładzie ? Moim zdaniem ta droga którą jechałeś nie nadaje się do takich prędkości :roll:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bobryt napisał:
Mdx napisał:bobryt napisał:
W ile osób było na pokładzie ? Moim zdaniem ta droga którą jechałeś nie nadaje się do takich prędkości :roll:
bobryt napisał:tia, dzis sprawdziłem ciśnienie i w przedniej oponie miałem 1,5 zamiast 2,2 :/ dlatego od jakiegoś czasu troszke słabo ciągneła do przodu ;//
jak bede miał letnie opony to sróbuje jeszcze raz, może lepszą droge znajde![]()
bobryt napisał:100 czy 200, raczej nie ma różnicy, bo przy takiej prędkości są naprawde małe szanse wyjść cało z czegoś takiego. każdy z nas ryzykuje każdego dnia, a czasami samemu trzeba sobie podnieść poziom adrenaliny. kazdy ma swój sposób. to jest mój![]()
Chciałbym to zobaczyć albo inaczej napraw szybkosciomierz :mrgreen:alfasound_mania napisał:220 Km/h na drodze numer 1aha i prosiłbym ludzi, którzy starają się negować lub krytykować owe posty o nieczytanie tego tematu. Jeździcie powoli dobrze ale my jeździmy inaczej bo alfą nie da się inaczej
![]()