alfa ma byc glosnaAntek napisał:Katowice -> Kraków. 3 osoby + cały bagażnik załadowany lekko ponad 160 km\h ale takie wibracje ze tylnej klapy chciały sie plastiki pourywać i taki hałas ze wiecej nie jechalismy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
alfa ma byc glosnaAntek napisał:Katowice -> Kraków. 3 osoby + cały bagażnik załadowany lekko ponad 160 km\h ale takie wibracje ze tylnej klapy chciały sie plastiki pourywać i taki hałas ze wiecej nie jechalismy
Garos napisał:Oczywiście nie odwalam takich numerów jak ten gościu ale jakby zabrali mi prawko to bym się pochlastał.
Z tego co mi sie wydaje to było przez opony bo każda inaczej zdarta ci sie potem okazało że zbieznści nie było ;// ale teraz jest już spoko zbieżność ustawiona i oponki nówki wiec trzeba poczekać do wiosny i namówić kogoś zeby sie przejechać :lol:Tuti napisał:alfa ma byc glosnapo 10 minutach bys sie przyzwyczail
a wibracje? moze cos z Twoja alfa nietak, bo u mnie plastiki przy 210 nie lataly :shock:
Konrado napisał:A co maja opopny do stukajacej klapy?? MI tez stuka strasznie :<
guzdek napisał:jechałem 230 i teraz potrzebuje miske olejowa!jesli ktos ma taka lub wie gdzie moge taka kupic to prosze o kontakt!pozdrawiam guzdek
_zagiel_ napisał:zawsze smigam 20 km/h od samego kupna
![]()
Antek napisał:_zagiel_ napisał:zawsze smigam 20 km/h od samego kupna
![]()
No to naprawdę wymiatasz na drodze![]()
ale za to pewnie mandatów nie płacisz :mrgreen: :mrgreen: hehe... a pasarzerowie nie wolą autobusem żeby szybciej było :?: :?: hehe...
_zagiel_ napisał:no to jaa moja 33 1.4 najszybciej jade jakies 20 km/h nawet bym powiedzial ze caly czas i mysle ze to predkosc odpowiednia, nie wazne jaki bieg ani obroty ani ile ludzi czy co w bagaznikuzawsze smigam 20 km/h od samego kupna
![]()
sarniak11 napisał:Witam !! Obwodniaca nowa sól -nowe miasteczko, 2 osoby na pokładzie, licznik domkniet 240![]()