Daevit napisał:PietereQ napisał:"It's much more fun to drive fast car slowly than to drive slow car fast" Depnąc do oporu na kilkudziesięciokilometrowej prostej to żadne cuore sportivo, ale tor, górskie serpentyny, i kultura za kólkiem, that's what I'm talking about baby :mrgreen:
PietereQ czy czytałes temat? "ILE WYCIąGNIE TWOJA ALFA ?"
Jeśli było by "ILE WCHODZISZ W 90 STPNIOWY ZAKRęT?" to napisałbym co inego.
Jesli chodzi o ścisłość to te 260 miałem po ok 6 km.
Ale oczywiście jeśli brakuje Ci zakrętów i bedziesz w Gdańsku to zapraszam na Słowackiego, tam jest co pokazać. Toru niestety nie mamy.
pozdrowionka
Czytałem i dla wiadomości dałem swoją odpowiedz kilka stron wcześniej zresztą adekwatną do tego tematu, który moim zdaniem przypomina brandzlowanie sie nastolatów gdy mówią ile to nie wyciąga fura ich tatusia. :lol: A opisywane są tutaj nieodpowiedzialne i debilne sytuacje wśród ruchu samochodowego i mogę wyraźić chyba swoją opinię nie? :wink: Do Gdańska bardzo chętnie, zobaczyć starówkę, pogadać, ale żeby się zabić na ulicy to w Poznaniu mam pod dostatkiem ulic. Nie wiem czy jakoś opatrznie zrozumiałeś ten tor, chodziło mi że w takich sytuacjach alfa czuje się jak ryba w wodzie.