Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tyle że oba przy pao nie stały...
Róźni się nie 5L od 1qt tylko wersja w szarej naklejce od najnowszej wersji z czerwoną naklejką. Pakiet dodatków ten sam w analizach ale szara wersja ma niższy Noack i na tej jeździłem.

czyli z tych wszystkich filtrów które do tej pory testowałeś wix jednak wypada najlepiej?Na pewno WIX prod. PL nie jest zły/kiepski
Mi dzisiaj aso w Krakowie też poleciło castrol 5w40 C3 do Julki. Od serwisu dostałem odpowiedź iż jest on w pełni akceptowalny przez grupę Fiata i nie powoduje utraty gwarancji.Co to za ASO?
Mi dzisiaj aso w Krakowie też poleciło castrol 5w40 C3 do Julki. Od serwisu dostałem odpowiedź iż jest on w pełni akceptowalny przez grupę Fiata i nie powoduje utraty gwarancji.