Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Będzie kombi jak dynamika sprzedaży Gulii spadnie. Klient ma kupić teraz sedana, a za 3 lata kombi.
to nie jest takie gupie. W 3 lata można przejść z jednej grupy do drugiej [emoji14]To raczej 2 różne grupy docelowe - sedan to grupa bez dzieci, kombi z dziećmi.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
dynamika sprzedaży bardzo mocno poniżej oczekiwań jeśli chodzi o giulieBędzie kombi jak dynamika sprzedaży Gulii spadnie. Klient ma kupić teraz sedana, a za 3 lata kombi.
dynamika sprzedaży bardzo mocno poniżej oczekiwań jeśli chodzi o giulie
ciekawe, bo Ty wiesz jaka ma byc dynamika. mamy dane za zeszły rok, nie bylo wtedy benzyny 2.0 i q4 i najmocniejszego diesla , nie byli jeszcze w usa, a na razie nie ma ich jeszcze w azji. sprzedaz w europie i tak o 50% wieksza niz w przypadku 159 mimo brakow oferty silnikow/wyposażenia w zeszlym roku. umow sie na piwo z Andersonem to sobie bedziecie mogli wieszczyc kleske i ponarzekacdynamika sprzedaży bardzo mocno poniżej oczekiwań jeśli chodzi o giulie
U made my day!!!! [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji24]umow sie na piwo z Andersonem to sobie bedziecie mogli wieszczyc kleske i ponarzekac
jaka niby miałaby być satysfakcjonujaca dynamika sprzedaży wg Ciebie?
Ooo, to tak jak mój Focus mkI, a niektórzy tu Alfę do Mazdy porównują a to trzeba do Forda.Nie będzie kombi, to już oficjalnie potwierdzone. Jak chcesz praktyczną AR to kupuj Stelvio, bagażnik ma jak w kombi- z roletą i 525 litrów.
Tiaaa, a wszystkie one bledną przy nysce.Ooo, to tak jak mój Focus mkI, a niektórzy tu Alfę do Mazdy porównują a to trzeba do Forda.
Cena nie moglabyc na poziomie fiata, ani na poziomie maseratti. Masz swietne auto w polowie drogi.. kupowac nie musisz, mozesz zmienic marke.Ja osobiście za suv-ami nie przepadam. Używam auta głównie w dłuższych szybszych trasach, do tego potrzebuje praktycznego dużego bagażnika. 159 SW w pełni zadowala moje potrzeby, ale z chęcią przesiadłbym się na Giulię kombi...Widocznie Giulia nie sprzedaje się tak jak zakładano, zresztą wcale się nie dziwię! Bardzo wysoka cena, mała ilość dostępnych silników oraz jedna wersja nadwoziowa. Przy konkurencji np. BMW wygląda blado. Szkoda bo wygląda na to że auto jest udane i spokojnie powinno zgarnąć klientów Niemieckiej konkurencji...