omen
Nowy
Dodajcie fakt ze telewizory wozi sie na stojaco nie lezaco
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lubie jak do zwykłej sprawy przypisuje się ludziom etykietki "klasa panów", tak wiem, że to nie Twój cytat.To nie klasa panow, tylko zwykle oszczedzanie czasu ktory mozna spedzic na spacerze w parku z rodzina a nie denerwowac sie z przewozem, wnoszeniem TV.
Ja na to patrzę inaczej – mam ofertę taką a nie inną i podejmuję decyzję: SUV lub sedan. Nie płaczę, że brakuje kombi: albo kupię SUVa, albo kupię sedan i czasem czegoś nie przewiozę w bagażniku. Ot i tyle. Gdybym kupił Toyote Aigo to nie płakałbym, że w środku nie przewiozę roweru.No i właśnie o to chodzi, że uznano iż mało ludzi potrzebuje SW i na ten moment nie opłaca się tej wersji wprowadzać, bo jest parcie na SUVa, który ma SW zastąpić. Czy to tak trudno zrozumieć i trzeba to w kółko wałkować?
Zaznaczę tylko nieśmiało, że niektórzy nigdy nie potrzebowali złożyć w swoim aucie siedzeń, inni robią to kilka razy w miesiącu. Różne ludzie mają potrzeby i kaprysy i podejmują różne decyzje w zależności od tego jakie mają zasoby. Ja uważam, że jak mam od kogo w rodzinie awaryjnie pożyczyć większe kombi/VANa/SUVa to mi wystarczy i na co dzień zdecydowałem się mieć sedan.W ogóle z tym telewizorem dla teściowej to schodzimy do poziomu totalnego absurdu
Klasa panów... Nie wierze, że można napisać tak prymitywny post.
Oj, nie chciałem nic ci pisać , ale nawet mnie zmusiłeś:
piszesz głupoty i tyle.
Może gdzieś w Polsce nie wozi sie tv autami, ale u mnie wożą wszyscy, .
Z
Stosowanie techniki „zdartej płyty” utrwala pewność siebie, nie pozwala uciekać od prawdy, a także nie dostarcza nowych, zbędnych informacji do dyskusji
].
"Nie po to, to nie te czasy. Teraz idę do salonu, wybieram duży telewizor i zamawiam dostawę do domu. Albo w ogóle zamawiam w necie, z dostawą i wniesieniem. Nikt już nie wozi telewizorów samochodami. A więc jednak cement i ziemniaki"
Tak teraz żyje klasa panów a co. Majo przywieść, wnieść, podłączyć a jak nie to poskarże się lekarzowi. [MENTION=48512]Anderson[/MENTION] nie masz lepszego zajęcia, udzielaj się na onecie - może.
Poprawię: jak płacisz za dostawę i wniesienie to możesz oczekiwać dostawy i wniesienia. Jak płacisz tylko za dostawę pod bramę to nie należy się wniesienie. Większość kurierów w standardowej usłudze mają wliczone wniesienie tylko lekkich paczek.I owszem, jak płacę za dostawę, oczekuję również wniesienia.