Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sorki, z całym szacunkiem, ale tego już nie kupuję, nie miga, nie rozjaśnia, lewa świeci normalnie prawa gaśnie, a do tego momentu świeciła normalnie i nie działa do końca filmu, później żeby nie było widać gaszą w ogóle, a Q dalej się świeci.
Ja to może wbrew pozorom rozumiem, ale nie rozumiem jednej rzeczy. Do 15 minuty filmu oba światła świecą mocnym wyraźnym światłem, nie chodzi mi o migotanie z mniejszą lub większą częstotliwością. W 15 minucie jedno gaśnie, nie przygasa, nie miga, tylko trwale gaśnie. Przy tym nie zmienia się za bardzo ani kąt, ani ustawienie kamery, druga lampa jak i światła w Q świecą normalnie, później przez dłuższy czas nie widać nawet mignięcia tej lampy nawet na moment a od początku testu nie było nawet przez chwilę takiego efektu no bez przesady...Tak świecą LEDy - nie jest to światło ciągłe
Zgadza się, prawy LED gaśnie, ale forumowi fizycy i tak powiedzą, że nam się jebie w głowach. A to też element, który się nie zmienił w stosunku do podstawowej Giulii. Ten samochód nie istnieje i to jest najlepsze wytłumaczenie defektów widocznych na powyższym filmie. Wszyscy wiemy jakie AR ma podejście do swoich produktów i wypuszczenie niepełnowartościowego produktu do materiałów prasowych nie powinno dziwić nikogo.Ja to może wbrew pozorom rozumiem, ale nie rozumiem jednej rzeczy. Do 15 minuty filmu oba światła świecą mocnym wyraźnym światłem, nie chodzi mi o migotanie z mniejszą lub większą częstotliwością. W 15 minucie jedno gaśnie, nie przygasa, nie miga, tylko trwale gaśnie. Przy tym nie zmienia się za bardzo ani kąt, ani ustawienie kamery, druga lampa jak i światła w Q świecą normalnie, później przez dłuższy czas nie widać nawet mignięcia tej lampy nawet na moment a od początku testu nie było nawet przez chwilę takiego efektu no bez przesady...
Czyli to lambo z początku filmu czy RR z 1:35, Bentley z 3:29 tez mają defekty lamp? https://youtu.be/QxMa7iaif2U
Owszem, ale nie wiem czy się ze mną zgodzisz i inni koledzy, ale uważam, że podczas nagrywania framerate nagrania nie ulegało zmianie, dropframe LEDów też nie, zatem jeżeli przez 15 minut filmu nie było wygaszenia lampy nawet na moment, a w 15 minucie gaśnie nie na moment, czy nawet dłuższy moment tylko na stałe i nawet nie mignie do końca tego samego ujęcia przez blisko minutę, to raczej nie jest to kwestia aliasingu moim zdaniem.Jeśli udałoby mi się znaleźć częstotliwość lewej lampy, "zgasiłbym" ją przy palącej się prawej.
Jakby ktoś chciał GTA taniej
https://m.pl.aliexpress.com/item/10...aab910a774d4cbeadae70fe9342b1&ck=in_edm_other