Giulia GTA potwierdzona

Super, ale bardziej by mnie ucieszyło jakby potwierdzili Tonale, a jakoś o tym zdechło zupełnie

Wrzucałem info już w innym temacie, nie chciałem tworzyć specjalnie nowego, ale skoro już jest, to i tu podrzucę fotkę GTA w kamuflażu.

Dla mnie może kosztować i milion. I tak nie kupie, jak wszyscy tu na forum. Chodzi o to że to byłyby znak, że Alfa jeszcze żyje i że skoro robią takie auto, to nie chcą jej zamknąć.

jak dobrze przeczytałem ma być produkowana w Modenie w fabryce Maserati, więc cena będzie raczej okrutna...

Nie bój żaby... Znajdą się chętni i to nawet wielu...

Będzie taki giuliowy project 8.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

to chyba nie jest GTA... rejestracja za niska na nówke sztuke zarejstrowana... poza tym zdjecie z 07.02 :) tacy znaFcy alfy ;)

Ostatnia edycja:
Oby nie był to łabędzi śpiew Alfy Romeo... Zdecydowanie bardziej pożądaną i dobrze sprzedającą się wersją Giuli była by Sportwagon. Ale tam od lat prowadzony jest sabotaż bo inaczej tej idiotycznej polityki określić nie idzie. Największy rynek czyli Niemcy kochają kombi.Niemcy kochają Alfy ale nie oferują wersji która sprzedawała by się co najmniej dwa razy lepiej.Idiotyzm czy wewnętrzny sabotaż?

Popieram mojego przedmówcę. Giulia w kombi budzie szła by jak ciepłe bułki. Można zrobić z tego sedana piękne kombi ale jakoś nikt w studio się o to nie pokusił, wielka strata. Z opini jakie wyczytałem na forum wychodzi nawet na to że giulia ma ciaśniejszą kanapę niż 159. Może wersja kombi przekonałby rodziny 2+2 do zakupu. Tak dostajemy sedana z niezbyt dużym i mało praktycznym bagażnikiem w dodatku z mniejszą ilośicą miejsca z tyłu niż oferowała 159. Auto dla par lub samotnych korpo szczurów. Chyba, że kupujemy giulie QV jako auto na weekendowe upalanie i cieszymy się jazdą i prowadzeniem w samotności:-) to nie rokuje sukcesów w wysokiej sprzedaży.Dobrze, że wypuscili stelvio.Tak alfa stelvio uratowała marke. Lepiej niech działają szybko w studio projektowym czas ucieka i klienci również.

Amortyzatory
Powrót