TY to wiesz, ja wiem, większość wie, nie każdy jednak wszystko wie skoro podstawowe pytania są tu jednak zadawane dlatego wolę dopisać. ASO z przykładu który podałem widać nie wiedziało...
no ASO z reguły mniej wie niż uzytkownicy...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
TY to wiesz, ja wiem, większość wie, nie każdy jednak wszystko wie skoro podstawowe pytania są tu jednak zadawane dlatego wolę dopisać. ASO z przykładu który podałem widać nie wiedziało...
Niee, zimówki mam takie [emoji16]podobno ori 17'tka wchodzi ale nie wiem czy ktos tak jezdzi [emoji14]
niech zgadne pod slicki ?![]()
Niee, aż tyle to nie pakuje, 265 chciałem, ale nie wiem jak siadzie na taką felgę... Czy nie będzie naciągnięta za mocno.
podobno ori 17'tka wchodzi ale nie wiem czy ktos tak jezdzi
niech zgadne pod slicki ?![]()
Pod slicki, to chyba trzeba w 18 celować, bo są najłatwiej dostępne
Seryjne 255 jest dość mocno naciągnięta na tej feldze (Pirelli z homo AR), więc 1cm więcej by nie zaszkodził.
a pytanie za 100pkt, 17tka felga wchodzi na hamulce 330mm ?![]()
Noo już przetestowałem osobiście [emoji6] dzięki17 wchodzi do wszystkiego prócz Q.
16 nie wchodzi do dużych zacisków (chyba seria w 280KM?) i Q
Ori . Wchodzą bez dystansu. I są do sprzedania [emoji6]17 tki masz normalnie czy na dystansach?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Chodziło mi o to czy zadowalasz siębtym że są schowane głęboko w nadkolach czy dajesz dystans dla efektu wizualnego.Ori . Wchodzą bez dystansu. I są do sprzedania [emoji6]![]()
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka