Trochę OT
Mierzyłem to ostatnio i się potwierdziły moje spostrzeżenia - w Q4 jest większy prześwit. To widać gołym okiem. Dobrze, że będą Veloce Q2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Trochę OT
Mierzyłem to ostatnio i się potwierdziły moje spostrzeżenia - w Q4 jest większy prześwit. To widać gołym okiem. Dobrze, że będą Veloce Q2
Kod koloru tej felgi to vv604/zPolecacie jakiś warsztat do regeneracji felg na slasku?
Standardowy kolor na 19", który jak się okazuje jest tylko w alfie i trudno go dostać. Jedna próba mieszania się nie powiodła.
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Trochę OT
W końcu nadszedł czas na zmianyTo już wiem czyja to giulia śmiga po Jarocinie. Szyja mnie przez nią boli.![]()
Ja chętnie zamienię koniczyny 19" 4x8,5" na zestaw z Q (cienkie ramiona).
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
10j wejdzie [emoji6]Te 19" srebrne cienkie ramiona z Q to chyba jedne z ładniejszych felg jakie są dla Giulii ale niestety 10" na tył do Q4 nie wjedzie.
warto, nie warto. ja mam PSW na zimę antracyt i polerowany front 18" PSW Dubai i jestem bardzo zadowolony.Też miałem taki dylemat i zdecydowanie wezmę 9' na tył. Widziałem na paru aukcjach repliki tych koniczynek 19" za około 2 tyś mniej z RacingLine i PSW niż w ASO ale chyba nie warto ryzykować i brać oryginalne.
Ja mam fabrycznie taki zestaw na lato i nie powiedziałbym, że jest niekomfortowo. Każdy ma jednak swoje odczucia ;-)Przy feldze 19x9 dedykowana opona ma profil 35, jak dojdą jeszcze opony RF to boje się, że będzie sporo mniej komfortowo.