nawet chyba 20 są w Veloce Ti .
Nie ma. Największe są nadal 19". 20" wejdzie (Kolpak ma w Giulii Q), ale to trzeba lubić bo gumy już bardzo mało.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
nawet chyba 20 są w Veloce Ti .
Nie ma. Największe są nadal 19". 20" wejdzie (Kolpak ma w Giulii Q), ale to trzeba lubić bo gumy już bardzo mało.
To teraz ja pokażę swoją bellę. Zimówki to taki standard, więc nic specjalnego, opony Bridgestone Blizzak LM005, z tyłu szersze, 18-tki:
Pokaż załącznik 274942
Z opon jestem bardzo zadowolony, trzymają bardzo dobrze. Ale na lato nie chciałem już telefonów, myślałem o czymś innym i zdecydowałem się na coś
takiego:
Pokaż załącznik 274943
Koła tylko przymierzone ale już nie moge się doczekać, 19 cali, z tyłu szersze, AEZ Steam malowane na czarny półmat. Opony takie jak wszyscy, PS4s.
Będą dwie podobne belle jeździć po PL bo jak się nie mylę to kolega method ma białą na tych samych
felgach ale nie malowanych. Wszystko załatwiane u Rafała, serdecznie polecam
Następny krok to malowanie zacisków i pasy z boku, pochwale się, gdy będę już na letnich![]()
Panowie potrzebuje porady. Na lato planuję założyć nowe buty mojej Giulii, chcę uciec od runflantów. Czy dobrym pomysłem będzie zamiast 255/35R19 na tył, dać 245/40R19, żeby zyskać na komforcie?
Panowie potrzebuje porady. Na lato planuję założyć nowe buty mojej Giulii, chcę uciec od runflantów. Czy dobrym pomysłem będzie zamiast 255/35R19 na tył, dać 245/40R19, żeby zyskać na komforcie?
Przód planowałem bez zmian 225/40R19. Nie będę jednak poprawiał fabryki, na tył dam 255/35. Gdyby 245/40 dawały lepszy komfort to ktoś by pewnie już taki rozmiar przetestował i coś napisał. Przy okazji, napisz na PW czy możesz coś letniego na tył (255/35R19) zaoferować?

oponu na tył już sobie kupiłem 255/40/18 run flat goodyear f1 a musze kupić właśnie sobie felgi i przednie opony 225/45/18 dębice presto. Taka konfiguracja była by ok?
w sumie to myślałem, że goodyear miał klase A na mokrym, ale mniejsza z tym, ta opona niczemu nie ustępuje marką premium, w tipo miałem właśnie dębice 225 45 17 i elegancko kleiło się drogi, a na mokrym jazda to sama przyjemność. Z dębicy opony są tylko bardziej podatne na rozcięcia, bo guma jest troche bardziej miękka4 letnia opona... Weź odzaluj 400 więcej i kup nowe.Znalazłem ofertę -2szt-continental-conti sport contact 5-225-45-r18-7mm za 400zł za parę 2017 rok. Opony na przód - te by były lepsze? Bo w sumie kusząca oferta