Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciemne spoko do Monza Red, ale srebrne tez fajnie do tego koloru wygladaja:CiemneKolor auta Monza Red.
co kto lubi, spoko, mi to pasi, moja będzie bardziej unikalnaWidziałem. Mimo wszystko, plus mimo że mam chromowane ramki szyb - ciągle widzę ją w czarnych butach
mi nie wystarcza. dzisiaj przyszły progi z Q. kiedyś jak znajdę czas to muszę odkręcić jeden swój i przymierzyć tamten, jak będzie OK to do malowania. mam też kierownicę z Q z alcantarą, też przy okazji kiedyś wskoczy.A unikalności i tak jest wystarczająco

Panowie, mam run flaty u siebie (225 przód i 255 tył), odnoszę wrażenie ze są dużo głośniejsze od zwykłych opon. Znajomy ma Giulie na zwykłych i przy 200km/h jest bardzo duza różnica w poziomie wygłuszenia w wnętrza przy dwóch rożnych typach opon. Czy macie podobne odczucia?
Jeżdżę drugi sezon na 19" tych fabrycznych (27 tys. km mam) i.. dwa razy już byłem na ich prostowaniu. Czy macie może podobne doświadczenia? Czy one są miękkie czy ja po prostu trafiam w dziury..
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Dla jasności, to że mam felgi obdrapane to już że tak powiem przeżywałem.. Problemem są dziury i tworzące się "dzięki temu" elipsy. Objawy? Nie jakieś bardzo odczuwalne (drogi nie są idealnie równe), ale dla zawieszenia jest to problem.A jakie są objawy? Ostatnio niestety najechałem na krawężnik przy prędkości 40~50 km i sam nie wiem czy to "paranoja"czy lekko zaczęła drżeć kierownica.
Przy okazji, w razie konieczności prostowania, który zakład w Słupsku lub Koszalinie robi to powiedzmy "optymalnie"?
Dla jasności, to że mam felgi obdrapane to już że tak powiem przeżywałem.. Problemem są dziury i tworzące się "dzięki temu" elipsy. Objawy? Nie jakieś bardzo odczuwalne (drogi nie są idealnie równe), ale dla zawieszenia jest to problem.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
od czasu mojej opinii niewiele sie moglo zmienic, bo od wiosny smigam na ori 19 koniczynach. na tyle na ile mozna ocenic po jednym sezonie zimowym (ok 8tys km) to niczego sie nie moge przyczepic w PSW. opony rozmiar ori z Giulii czyli 225/45R18 (czyli delikatny naciag na 8" tak jak to jest w ori Giuliach), ale do 159 jak najbardziej dawaj 235/45R18 jesli takie wolisz. W 159 235 spoko wejdzie przy innym ET (33 zamiast 41), bo jest sporo zapasu - ludzie daja dystanse ok 20mm przy ori felgach/szerokosciach opon w 159, a bedzie lepiej wygladac kolo w nadkolu (nie tak schowane)[MENTION=20089]epsonix[/MENTION], przekonałeś do PSW Dubai. Wyglądają naprawdę dobrze. Poważnie zastanawiam się nad nimi do 159. Jakiś czas temu pisaleś, że dobrze się spisują po ostatnim sezonie zimowym. Nadal to podtrzymujesz? Jakie opony tam wchodzą? 235/45? Z góry dzięki za odpowiedź
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka