Masz link do testow 19" bo nie moge znaleźć. Ja na bridgestonach nie zauwazylem podsterownosci, predzej dupcie lekko zarzuca przy ostrych zakretach na bucie w podłodze ale trakcja nie pozwala na zbyt wiele. tyle ze ja mam naped na tył.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
jak na takich szerokich kapciach auto zachowuje sie np w koleinach? jak spalanie, hałas czy dynamika?
to są Micheliny PS4 czy 4S?
Panowie,
Posiada ktos takie oto felgi?
Pokaż załącznik 246184
Podobaja mi sie... Cena 5k w serwisie.
Update: na stronce pojawiły się inne opcje wykończeniaJest jeszcze taka 18tka aftermarketowa. podrabina 19ka koniczynka, na półsrebrno
https://www.ozracing.com/es/llantas/msw/avantgarde/msw-82
pierwsza czesc mojego postu odnosilem sie do 18 i 19 bo takie rozważałem przy zakupie wiec kupę aut ogladalem osobiscie czy analzowalem konfiguracje z ogłoszeń czy eper. a co do moich to moze info czesciowo sie przyda pytającemu albo komuś innemu
pierwsza czesc mojego postu odnosilem sie do 18 i 19 bo takie rozważałem przy zakupie wiec kupę aut ogladalem osobiscie czy analzowalem konfiguracje z ogłoszeń czy eper. a co do moich to moze info czesciowo sie przyda pytającemu albo komuś innemu