Wysłałem pwJa śmigam od jakiś 2 tygodni
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wysłałem pwJa śmigam od jakiś 2 tygodni
Ja śmigam od jakiś 2 tygodni
I, może jakaś wstępna ocena. Ja też jestem zainteresowany tymi oponami.
Jak rozeznawałem temat to minimalna szerokość felgi dla opony 255 to 8,5', optymalna to 9'Ja mam 4x 245 I na 8,5".
Ale chcę dać przód 225 a tył 255.
To Ty kupiłeś z oponami te felgi z Q (Corsy) czy po prostu taki sam rozmiar jak w Q zakładałeś?Ja mam 4x 245 I na 8,5".
Ale chcę dać przód 225 a tył 255.
Jeśli Ci to w czymś pomoże to na 8.5 225 40 wygląda tak...jest lekki naciąg...więc z szerszą z tyłu będzie jak kol [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] prawi.Ja szukam tych z cienkimi ramionami, ale na rynku brak niestety... Żeby wystawić swoje to muszę najpierw nowe [emoji6]
pewnie w tym 2017/18 jak szykowałem się do zakupu GIulii było dużo jeszcze z tych testowych demontaży czy partii próbnych na allegro a teraz lipa. alina89 ma ceny takie sobie, raczej z tych wyższych a do tego mnie już raz nieźle wkurzyli - umówiliśmy się na cenę za 2 kierownice od Q z wysyłką, na drugi dzień sms że to jednak będzie kosztować więcej, ja na to że się nie zgadzam, tyle co było umówione albo nie robimy biznesu, za 2 dni kurier przywozi kierownice, pobranie oczywiście większa kwota, odmówiłem odbioru. a żeby nie było, wcześniej już kilka razy coś od nich kupiłem, więc jakimś tam małym, ale jednak stałym klientem byłem. potem oczywiście telefon i rozmowa w której ja swoje a oni swoje i się rozłączyli.
Który model? [emoji16]Jak ktoś będzie potrzebował 10 cali od Q to myślę, że da się załatwić![]()