Kolpak
Nowy
co masz na mysli mowiac, ze duzo znosi ?
W senie rozmiarowo, że się mieszczą nawet +2 rozmiary
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
co masz na mysli mowiac, ze duzo znosi ?
Sorry chłopaki, że wejdę tutaj z zapytaniem o Giuliette... Ori felga w mojej qv to 18x7.5" et41, a mega podoba mi się wzór nr1 tylko pytanie czy wejdzie parametr 18x8" et33. Wiadomo, że zapasu jest trochę i co niektórzy pod ori felgi daja dystansy, wiec ciekawe czy to et33 (szerokość marginalna różnica) nie za bardzo wypchnie felgę i przy obniżonym zawiasie będzie kuku...

[MENTION=42338]duke75[/MENTION], bo wszyscy czekaliNo i przyszła pora na mnie. Odbyłem dziś podróż Kraków-Częstochowa-Kraków po felasie na lato oczywiście do firmy kolegi Kolpaka czyli Rafała. Obsługa bardzo miła i fachowa. Wszyscy sprawiali wrażenie jakby na mnie czekali. Młody chłopak, który mi je zakładał robił to z aptekarską dokładnością, żeby nie uszkodzić lakieru na felgach czy zaciskach (które jeszcze nie mają najmniejszego obicia). A jestem na tym punkcie przewrażliwiony. Felgi super wyważone- przetestowałem na A4 z odpowiednimi prędkościami. Auto trzyma się jeszcze lepiej niż na 18-kach i praktycznie nie straciło na komforcie pomimo gum RunFlat. Czujniki załapały kontakt z autem po kilkuset metrach. Jestem bardzo zadowolony.
Dzięki Kolpak!!!
Pokaż załącznik 268200Pokaż załącznik 268201Pokaż załącznik 268202Pokaż załącznik 268203Pokaż załącznik 268204

Jak będę następnym razem przejeżdżał to zajrzę Cię poznać osobiście![]()
No i przyszła pora na mnie. Odbyłem dziś podróż Kraków-Częstochowa-Kraków po felasie na lato oczywiście do firmy kolegi Kolpaka czyli Rafała. Obsługa bardzo miła i fachowa. Wszyscy sprawiali wrażenie jakby na mnie czekali. Młody chłopak, który mi je zakładał robił to z aptekarską dokładnością, żeby nie uszkodzić lakieru na felgach czy zaciskach (które jeszcze nie mają najmniejszego obicia). A jestem na tym punkcie przewrażliwiony. Felgi super wyważone- przetestowałem na A4 z odpowiednimi prędkościami. Auto trzyma się jeszcze lepiej niż na 18-kach i praktycznie nie straciło na komforcie pomimo gum RunFlat. Czujniki załapały kontakt z autem po kilkuset metrach. Jestem bardzo zadowolony.
Dzięki Kolpak!!!
Pokaż załącznik 268200Pokaż załącznik 268201Pokaż załącznik 268202Pokaż załącznik 268203Pokaż załącznik 268204
Nowe porównanie.
255/35R19 Pirelli RFT AR oraz Vredestein Ultrac Vorti
Obie na feldze nr 13- 9x19
Widać dość wyraźną różnicę w ułożeniu opony na feldze.
Dodatkowo felga nr 18 w 20" do mojej Julki :dancingcat3:
Pokaż załącznik 267538Pokaż załącznik 267539Pokaż załącznik 267540Pokaż załącznik 267541Pokaż załącznik 267542Pokaż załącznik 267543Pokaż załącznik 267544

duża szansa!
- - - Updated - - -
Zastanawia mnie jak to możliwe,że identyczny rozmiar opon i felg daje tak wyraźny naciąg w Pirelli. Jakby felga była 9.5 a jest 9.
Miałem to samo w "półksieżycach" 18-kach w Giuliett`cie. Jak miałem felgi ze 159 o pół cała szersze a potem zmieniłem na ori felgi z Giulietty. Zupełnie guma inaczej leży.
Pokaż załącznik 268220Pokaż załącznik 268221Pokaż załącznik 268222
Dwa ostatnie zdjęcie na węższej o pół cala feldze
To jest ori zawias w Super z grudnia 2016. Co chwila mnie ktoś pyta czy obniżałem zawieszenie
Podoba mnie się to...
Opony Pirelli P Zero RF. 225/40 8J przod i 255/35 9J tył.
Ja śmigam od jakiś 2 tygodniKtoś smiga na vredenstein vorti?