Kolpak
Nowy
o! bardzo fajne porównanie. przymierzam się do antracytu.
Ze swojej strony mogę dodać, że te fotki faktycznie oddają rzeczywiste kolory, bo te ze strony GMP, to średnio..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
o! bardzo fajne porównanie. przymierzam się do antracytu.
Kołpak dzięki za komplet kół
Polecam kolegę oczywiscie![]()
Dzięki [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] za felgi, wszystko jest w najlepszym porządku.
GMP Drake ciemny grafit R19.
https://i.ibb.co/rk4BT70/sdr.jpg
I do mnie kilka dni temu dotarła przesyłka od [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] - bardzo dziękuję za profesjonalną i cierpliwą obsługę!
Koła z przeznaczeniem na przyszły sezon, ale mimo końcówki obecnego nie mogłem się powstrzymać i założyłem![]()
Felgi GMP Drake 19 cali + Michelin PS4S
Ewidentnie przydałoby się trochę szerokości, ale nie jest najgorzej![]()
Pokaż załącznik 273417 Pokaż załącznik 273418 Pokaż załącznik 273419 Pokaż załącznik 273420 Pokaż załącznik 273421 Pokaż załącznik 273422
Tylna felga jest szersza? Tak mi to wygląda.
Cześć, w zeszłym tygodniu dotarła do mnie przesyłka od Kołpak
GMP Drake 19 glossy black
czarnych nie było chyba jeszcze założonych, więc podrzucam
Pokaż załącznik 274707Pokaż załącznik 274708Pokaż załącznik 274709Pokaż załącznik 274710
Dzięki bardzo [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] za sprawną i bezproblemową realizację
Pozdrowienia z Trójmiasta!
A tu coś nowego - MAK LARIO (grafit+poler), który to nie wzbudził Waszego entuzjazmu, a na żywo wgląda na prawdę dobrze
Do tego:
* 225/45R18 Vredestein Wintrac Pro
* czujniki
* dekielki cz/sr
Dzięki Jakub za fotki no i za zaufanie, bo naczekałeś się sporo![]()
Witam,
Szukam drugiego- innego kompletu do Stelvio Q 20" mieszane 8,5" i 9,5"
Co możecie polecić?

Zastanawiam się nad felgami na zimę do Stelivo
firmy CDM. Nie bardzo wiem jednak czy to uznana firma na rynku, nic nie mogłem znaleźć na necie. Czy ktoś zna produkty tej firmy, są godne zaufania czy wręcz przeciwnie.
Model felg to Tonale. Link poniżej
https://m.ebay.pl/itm/Cerchi-in-lega...-/383643751114
Edytuj/Usuń wiadomośćEdytuj post Szybka odpowiedź do tej wiadomościOdpowiedz Odpowiedz z cytatemOdpowiedz z cytatemCytuj zaznaczony tekstCytuj zaznaczony tekst