Na szerokosc pasuja na 100% mam taka konfiguracje u siebie. Natomiast sprawdz dokladnie wielkosci otworu centrujacego bo ja z tym mialem problem.
Jaki jest otwór centrujący Giulietty?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na szerokosc pasuja na 100% mam taka konfiguracje u siebie. Natomiast sprawdz dokladnie wielkosci otworu centrujacego bo ja z tym mialem problem.
Jednak dzisiaj obejrzałem oryginalną felgę w garażu - oznaczenia nawewnętrznej stronie to 7,5"J17"ET41 - czyli tak jak zaleca instrukcja ET41, ale felga z ET35 zostawia więcej miejsca na zwiększony zacisk, chociaż zwiększa rozstaw kół o te 6mm z każdej stronyWłasnie sprawdziłem fizycznie wymiary oryginalnej felgi montowanej na zwiększone zaciski i wyniki obalają to co jest zalecane w instrukcji. ET tej felgi wynosi 35mm (zamiast zalecanego 41mm). Jesli ktoś założy felgę z zalecanym ET41 to będzie ona obcierać o czoło zwiększonego zacisku
Ja mma felgi od Brerki, ale 17" i spoko sie sprawują![]()
też się nad takimi zastanawiam
ale pierwotnie planowałem obuć ją w 225 szerokość...
na alfaowners paru użytkowników śmiga na tych i z wersji 159 TI i mówią, że dają radę
zresztą mi to zdjecie zniszczyło i system i dlatego na brerowe choruję![]()
![]()
![]()
Pokaż załącznik 87602
Mam plan przerzucic sie z 17 na 18 i tutaj wysuwa sie pytanie, czy da rade u nas w julkach wsadzic turbinki na R18/225/45? Wiem ze zalecane sa 40, ale przy mojej jezdzie (drogi podlaskie nie sa najlepsze, tez pozostawie bez komentarza lublin) zalezy na oszczedzeniu zawieszenia bo samochod ma wytrzymac ponad 150k przebiegu.
Witam, przegladam alledrogo w poszukiwaniu felg 18",
kupował ktoś z Was od tego gościa ? - to są normalne fele czy jakieś szroty chińskie z cyny ?
http://allegro.pl/467-mg-felgi-18-5x110-alfa-romeo-giulietta-i3159585934.html
--
pozdro
olo