P
piotruś1
Guest
No właśnie nie wiem... Pani twierdzi, że są tego pewni, ale wysłałem im moje parametry i sprawdzają... Może w końcu wybiorę się na miejsce o ile będzie możliwość przymierzenia. Dzięki za potwierdzenie, że pasują ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pisałem do kilku sprzedających ... nie wszyscy mi odpisali ale Ci co odpisali są pewni ... Felgi nie pasują na duże brembo - trzeba jak to stwierdzili "szlifować zacisk".
Felgi , o których piszesz pasują w 100 % pod duże Brembo , wiem bo mam ;-)

Witam!
Zbyt pospiesznie zakupiłem felgi 18" (18x8 5/110 ET35) do Giulietty QV z zaciskami Brembo. Wg sprzedawcy miały pasować, ale nie pasują – dochodzą z przodu do zacisków. Felga mi się wybitnie podoba i zastanawiam się nad dystansami (3-5mm).
Felga z Toptup model 084:
Pokaż załącznik 262339
Aktualnie mam oryginalne 18 "turbinę"
Pokaż załącznik 262340
Chciałem je odrestaurować (co nieco porerane) i mieć na zimę.
Próbował ktoś te ciemno grafitowe felgi z Toptun?
Felga 18x8 + 5mm dystans, myślicie że będzie OK?

Cześć,
Ma ktoś namiary na jakieś sprawdzone felgi ori w rozmiarze 17 cali do Julki? Rozważę każdy kształt
Rozglądam się za nowym kompletem, ewentualnie używkami w dobrym stanie bądź po regeneracji.
Dziękuję za polecenie!Tu masz na olx gościa od którego kupiłem kpl. po regeneracji ... felgi ok , proste z nowym lakierem
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/Uwuh/
Dziękuję za polecenie!
Pozdrawiam.
- Rafał
Tak, są na sprzedaż. Jak nowe, po renowacji.Rafał te telefony na Twojej 159 są na sprzedaż? Widzę właśnie na olx... Szukam akurat tego modelu i tylko oryginałów. Jakie mają et i szerokość? Wstępnie pytam![]()