Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
oooooo.....fajne pomysły na podkładkach- nie wiem ale oryginalny sposób na zrobienie sobie krzywdy. mam nadzieje że nie jeżdzisz
!?
delikatnie zaryzykowałem...
Kupiłem nowe felgi z AR Giulia Veloce 8"x18" ET33 ( wszystkie 4 jednakowe)
Pokaż załącznik 263597
czyli na zwyklych hamulcach powinno wejsc bez problemu prawda?
Te felgi bez dystansu nie wchodzą tylko na brembo 330mm. Na tzw "małe brembo" czyli z tarczą 305mm i na zacisk jednotłoczkowy wchodzą bez problemu.czyli na zwyklych hamulcach powinno wejsc bez problemu prawda?
ceny na dziś :

Te antracytowe też są dostępne w 18"? Ich www mówi tylko o 19/20".
zostaly mi po Julce turbinki 17" ori z przebiegiem ok 30k, nie regenerowane ale w dobrym stanie, moge sprzedac w dobrej cenie, jesli ktos jest chetny prosze o priv
8x18 czy 9x19. ..............Obnizac poki co nie chce bo warunki mi nie pozwalają a nie chce zrobic z niej kozy.